Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.733
% 1.83
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.733
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Huobi, Singapur’u Bölgesel Merkez Olarak Belirledi

Huobi, yeni bölge merkezi olarak Singapur’u seçti.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Önde gelen kripto varlık alım satım platformu Huobi, kripto sektörüne ilişkin baskılar nedeniyle Çin’den ayrılmıştı. Şirket şimdi Singapur’u kendine yeni bölge merkezi olarak edindiğini duyurdu. Şirket ayrıca önümüzdeki iki yıl içinde de İngiltere veya Fransa’da bir başka bölge merkezi ile Avrupa’da pazarınındaki ağırlığını artırmak istiyor. 

Bilindiği gibi Çin, daha önce de kripto sektörüne ilişkin faaliyetleri defalarca yasaklama girişiminde bulunmuştu. Huobi, Çin’in Eylül 2017’de kripto varlık alım satım platformlarını yasaklamasının ardından Singapur’da bir oluşum kurdu. Şimdi bu merkezin lansmanı ise, bir geri dönüş olmayacağı şeklinde yorumlandı. 

Daha önce aktardığımız üzere Çin, bu yılın başlarında kripto sektörüne ilişkin yinelenen yaptırımlarla yeni döndü ve Bitcoin madencilerinin ülkeden ayrılmasına neden oldu. Eylül ayında bir dizi bildirim ile kripto varlık işlemlerini yasa dışı ilan etti. Yasağın üzerine şirket, Çin anakarasındaki kullanıcıları engellemek zorunda kaldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir