Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.279
% 3.09
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.279
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Huobi Eco Chain (HECO) Ekosistem İncelemesi

Huobi Eco Chain NEDİR?

Huobi Eco Chain, Huobi borsasının yerel tokenidir . Huobi,  BNB gibi yerel Token olarak  HT’ye sahiptir ve Huobi’de indirimli alım satım  için kullanılır.

HECO’nun piyasaya sürülmesiyle, insanların ağlarında akıllı sözleşmeleri ucuza kullanabilmeleri ve daha hızlı işlem yapabilmeleri için ETH’ye alternatif platformlarını oluşturdular. Hepimizin bildiği gibi ETH, birçok katman 2 projesiyle sonuçlanan tüm zamanların en yüksek gaz fiyatlarına ulaştı. Alternatifler genellikle katman çözümlerine dayanırken, borsalar daha yüksek TPS’li alternatif blok zincirleri sağlamak için kendi projelerini yarattı.

HECO tam da bu sorunun çözümü, hızlı, daha fazla yük taşıyabiliyor ve hepimizin kullanabileceği iyi bir ekosisteme sahip. Günün sonunda ETH ve hatta BNB kadar kullanılmıyor ama her ikisine de iyi bir alternatif sunuyor.

HUOBİ TOKEN   VE HRC-20 TOKEN

$HT (Huobi Token), tüm HECO ekosisteminin yerel simgesidir.

Belirtecin 18 ondalık basamağı vardır ve hem Ethereum hem de HECO’da bulunur.

Geliştirmenin ilk aşamasında HECO, HRC-20 standardını sunar. Ethereum’daki ERC-20 standardına karşılık gelir.

HRC-20, geliştiricilerin HECO’daki çoğunlukla herhangi bir tokenin bir sarma sürümünü oluşturmasının temelidir. Yerel belirteç HT ve Bitcoin’i içerir.

$HT jetonu, HECO ağının istikrarını ve güvenliğini sağlayan önemli bir rol oynar.

  • İşlem ücretini öde
  • Ağı güvenceye almak ve ödül kazanmak için bahis yapın
  • Açık yönetim

HECO Ağının Önemli Noktaları

HECO’nun bazı önemli noktaları;

  • HECO, hızlı, neredeyse anında işlemlere izin verir, HECO’daki işlem maliyeti 0,1$’ın altında son derece düşüktür (Ethereum’da işlem başına birkaç $ veya birkaç on $’a mal olabilir).
  • HECO, EVM uyumlu bir zincirdir, bu uyumlulukla, daha önce Ethereum üzerinde çalışmış olan geliştiriciler, Ethereum’da yaptıkları gibi HECO ile oluşturmaya başlayabilir ve araçlardan ve uygulamalardan yararlanabilir.
  • Aslında, HECO ve benzeri Exchange zincirlerinin pek çok kullanıcısı henüz Ethereum veya DeFi kullanmadı bile. Huobi, geniş bir kullanıcı tabanı sağlayabilmeleri açısından büyük bir avantaja sahiptir ve ayrıca Huobi’nin ekosistemi daha önce gelişmiştir, Huobi’nin HECO için çekiş kazanması çok kolaydır.
  • Ek olarak, HECO’daki kaliteli projeler, HECO Ekosistem Fonu’nun 200 milyon doları aşan mali desteğiyle de desteklenmektedir.

 

Huobi Eco Chain Ekosistemine Genel Bakış

 

Dex

  • MDEX

    Bu, doğrudan Huobi’nin kendisinden büyük miktarda destek olduğu ve ayrıca orada büyüyen büyük bir topluluk olduğu anlamına gelir. MDEX’teki hacim sayıları ve likidite diğer iki muadil için kıyaslanabilir olmayabilir, o kadarı doğru ki, artış hızının her şeyi aştığı da bir gerçek. Bu nedenle MDEX gelecek için büyük bir potansiyel sunmaktadır.

    Cake veya Uni’ye erken başladığınızı hayal edin. Açıkçası, MDEX’in başarısı, garanti edilmeyen HECO’nun başarısına bağlıdır. Çin’in kriptoya nasıl yaklaştığını ve Huobi’nin merkezinin Çin’de olduğunu bilerek, tamamen güvenmek ve uzun süre hızlı büyümesi için uzun vadede beklemek kolay olmayacak.

 

Getiri optimize edicileri düşündüğünüzde, Beefy finansını düşünürsünüz . Likidite çiftliklerine yatırım yapmanızı sağlar ve kazandığınız verimi artırmak için kazancınızı yeniden yatırır. Bu şekilde, kârınızı yeniden ödemeye devam etmek zorunda kalmazsınız ve büyüyen boyut, otomatik olarak yeniden yatırım yaptığınız için aynı getiri ile daha fazla kazanmanız anlamına gelir.

Huobi Eco Chain

 

Getiri optimize ediciler, Beefy başladıktan sonra çok daha ünlü oldu, ancak sonunda, Beefy en yaygın olarak bilinen olarak kaldı ve hala orada duruyor. Çok zincirli bir yaklaşımla Beefy, BSC, AVAX , MATIC , FANTOM , HARMONY , ARBITRUM ve diğer birçok zincirde bulunmaktadır. HECO bu zincirlerden bir diğeri. Birden fazla seçenek ve başka hiçbir yerde bulamayacağınız harika bir getiri ile, Beefy’de HECO verim optimizasyonu en bilinen sürümlerden biri haline geldi.

 

Kripto dünyasındaki borç verme platformları, DeFi dünyası başladığından beri katlanarak büyüdü. Kişilerin sahip oldukları kripto paralar ile teminat vermesine ve kredi çekmesine olanak tanır. Daha sonra bunu likidite madenciliği, stake etme, DAO ( stabilcoin ) elde etme veya sistemlerin sunduğu diğer yöntemler için kullanabilirsiniz.

Bu, diğer tüm zincirlerde bulunur ve en az bir proje yapar, genellikle birden fazla proje. LendHub , bu kredi platformlarının Huobi versiyonudur. HECO zincirinde, oradaki HECO zincir belirteçlerini kullanarak kredi alabilirsiniz. Oranlar hiç de fena değil ve bunu krediden aldığınız jetonlarla da tekrarlayabilirsiniz.

Bu, daha da fazla kredi almanıza neden olur ve kredinizden yararlanmanıza izin verir, ancak aynı zamanda çok fazla aldığınız riski de artırır. Elbette, diğer zincirlerdeki kredilendirme projelerinin iyi bir uyarlaması, eğer konsepte aşina iseniz, o zaman kontrol etmeye değer.

 

Çoğunlukla Çince olan ve Çin’in benimsenmesine odaklanan bir Çin projesi olarak çok sınırlı bir topluluğa sahiptir. Açıkçası, nüfus nedeniyle ayakta kalmaları yeterli, bu yüzden topluluk sayıları onlar için iyi durumda. Ancak şu anda onlar için küresel bir yaklaşım gibi görünmüyor, şu an için kesinlikle kötü bir seçenek değil, ancak büyümek için daha kapsayıcı olmaya başlamaları gerekecek.

Huobi Eco Chain

 

Bir getiri toplayıcı olarak AUTO , insanlara her bir web sitesine gitmek yerine her türlü getiriyi tek bir yerde bulmalarını sağlar. X projesini seviyorsunuz ve Y projesini seviyorsunuz, bu yüzden onların web sitelerinin her birine gidiyorsunuz, oysa AUTO ile hem X hem de Y aynı yere yatırım yapılabilir. Bu aynı zamanda onlarca proje ile çok artar, hatta orada listelenecek düzinelerce başka ağda bile, havuzları çiftleştirmek için araştırma yapmanıza bile gerek kalmaz.

AUTO’nun yıllar içinde artan miktarda hacim görmesinin nedeni budur. Sadece yaptıkları işte iyi oldukları için değil, aynı zamanda insanların araştırma sürelerini sınırlamalarına ve bir şeyleri tek bir yerde bulmalarına izin verdikleri için.

Bu platformu HECO zinciri için de sunuyorlar, yani yatırım yapmak isterseniz HECO zincirindeki tüm iyi projeler aynı yerde bir arada bulunabilir. Herhangi bir projeye bakma ihtiyacını azaltır, çünkü onlara kapınıza kadar hizmet eder.

 

 

Lending (Ödünç Verme)

 

  • Lendhub: Heco’daki Market Maker platformu, artık BSC, OEC gibi diğer zincirleri de destekliyor. Lendhub, projenin kendi LHB belirteciyle birlikte 20 varlığı destekliyor.
  • Filda: Kredi platformu Lendhub’dan sonra öne çıkıyor. Bu aynı zamanda HECO’daki projeler arasında en güzel web sitesi arayüzüne sahip bence birkaç projeden biri. Filda’nın TVL’si 66 milyon dolar civarında.
  • Kanallar: Lendhub ve Filda’ya benzer ödünç verme platformu, ancak ek olarak MDEX’in LP jetonunu teminat olarak kullanmayı destekler. Şu anda LP jetonları dahil yaklaşık 20 varlık sınıfını desteklemektedir.

 

NFT

  • WonderHero: Axie Infinity gibi sıra tabanlı bir oyunla Kazanmak için oyna. WonderHero’daki karakterlerin Japon Manga’sına benzer çizimleri vardır. WonderHero ile normal oynamanın yanı sıra NFT’leri (Kahraman, eşyalar, …) toplayabilir ve NFT Pazarı’nda satış yapabilirsiniz.
  • Torum: NFT Marketplace, sosyal ağlar, Verim Çiftçiliği gibi NFT ve Metaverse ile ilgili birçok özelliği bir araya getiren bir platform… Torum, Kucoin ve Huobi tarafından yatırım yapıyor

 

Yield Farming ( Likidite Madenciliği)

  • Coinwind: Verim Tarımı, Blok Zinciri Düğümlerini çalıştıran Staking entegre platformu. Coinwind’in amacı, DAO gibi mekanizmalar aracılığıyla ekolojik bir kapalı döngü oluşturarak yukarıdaki uygulamalar aracılığıyla katılımcıların faydalarını en üst düzeye çıkarmaktır.
  • Autofarm: Yield Farming platformu Swap’ı birleştirir, BSC, HECO, Boba, Cronos, Celo, Harmony,…
  • Dönüştürücü Finansman: Verim Çiftçiliği platformu, HECO’daki Alpha Finance’e benzer ilk kolu kullanmanıza izin vererek normal Çiftçilikten daha fazla kar elde etmenize olanak tanır.

 

Türev

HECO’daki en belirgin türev projesi dfuture, kullanıcıların piyasadaki bazı jetonları uzun/kısa devre yapmasına izin veren, HECO üzerine kurulu merkezi olmayan bir türev borsasıdır, kaldıraç x30’a kadar kullanılabilir.

Huobi Eco Chain

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir