Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$64.598
% 2.74
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 64.598
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Huobi Earn nedir?

Huobi Earn nedir?

Huobi Earn, kullanıcıların dijital varlıklarını yönetebileceği bir yatırım ürünüdür. Varlıklarınızı yalnızca elinizde tutmak yerine, bunların bir kısmını Esnek ve Sabit Kazanımlara aktararak YGO kazanabilirsiniz. “Öne Çıkan Kazanımlar” ile özel promosyonlara da katılabilirsiniz.
Esnek Kazanım sayesinde herhangi bir kilitleme süreci olmadan varlıklarınızı günlük YGO kazanmak için kullanabilirsiniz, bu da yatırımcılara varlıklarını büyütürken esneklik sağlar.
Sabit Kazanımlarla ise kilitleme süreleri olan ve sadece bu süre sonunda geri alınabilen yatırım imkanları sunar. Daha az esnek olan Sabit Kazanımlar, genellikle Esnek Kazanımlara oranla daha yüksek YGO sunar.

Esnek Kazanımlar için sağlanan getiri oranı, katılımdan sonraki günden itibaren hesaplanır. Günlük olarak elde edilen kar, getiri hesaplamasında anaparaya eklenir.Katıldıktan sonra varlıklarınızı istediğiniz zaman geri alabilirsiniz. Geri aldığınız gün faiz hesaplama süresine dahil edilmez.
Huobi Earn her gün 19:00 – 20:00 saatleri arasında bakiye aktarımı ve sistem bakımı gerçekleştirir, bu saatler arasında iade desteklenmemektedir.
Sabit Kazanımlar için faiz hesaplama katılımın ertesi gününden itibaren getiri oranı hesaplanmaya başlanır. Hesaplama, katılımın başarıyla gerçekleştiği andaki getiri oranına göre yapılır.
Sabit Kazanımlar için iade kuralları ise Kullanıcılar teklif süresi boyunca varlıklarını geri alamazlar. Süre bitiminden sonra kullanılan anapara ve faiz miktarı otomatik olarak kullanıcının borsa hesabına aktarılır.
Huobi earn’e katılabilmek için kullanıcıların öncelikle kayıt işlemlerini ve kimlik doğrulama işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Ek olarak, Huobi Earn fırsatlarına katılım için kullanıcıların kullanılabilir hesap bakiyelerinin minimum seviyeyi karşılaması gerekmektedir.
Neden Huobi Earn sayesinde portföyünüzde bulunan ancak alım-satım yapmak istemediğiniz çeşitli tokenler için getiri kazanma imkanı sunar. Hizmet kapsamımız arttıkça, Huobi Earn ile daha fazla token stake edebilir ve pasif olarak gelir elde edebilirsiniz.
Huobi Earn’da Kazanmaya başlamak için öncelikle şu yolları takip etmeliyiz:


Web sitesi veya mobil uygulamadan Huobi Earn’e giriş yapın (Web Sitesi: Huobi Global hesabınıza giriş yapın, üst menüde bulunan Finans Hizmetleri sekmesi altında Huobi Earn butonuna tıklayın / Mobil Uygulama: Ana sayfada bulunan Huobi Earn butonuna dokunun)
-Staking şartlarını (Esnek / Sabit / Öne Çıkan) ve stake etmek istediğiniz tokeni seçin
-Stake etmek istediğiniz miktarı girin ve Otomatik Transfer işlevini etkinleştirmek isteyip istemediğinize karar verin (varsayılan olarak etkin)
-Huobi Earn Şart ve Koşullarını okuyun ve kabul edin
“-Katıl” butonuna tıklayın

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir