Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.501
% 0.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.501
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Huobi Çin’den Sonra Singapur’daki Hizmetlerini de Durduracak

Kripto borsası Huobi Global, Salı günü yaptığı açıklamada, yerel düzenlemelere uymak için Singapur merkezli tüm kullanıcılarının hesaplarını 31 Mart 2022’ye kadar kapatacağını söyledi.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Huobi’nin yaptığı duyuruya göre, borsa Singapur’daki Huobi hizmetlerine erişimi Mart ayından önce kademeli olarak durduracak.

Şirket, hareketin yerel mali makamların ilgili yönetmeliklerine uyma çabasının bir parçası olduğunu söyledi. Huobi’nin kullanıcı sözleşmesine göre, şirket Amerika Birleşik Devletleri, Kanada, Japonya, Küba, İran, Venezuela, Singapur, Kırım, Çin Halk Cumhuriyeti, Kırgızistan, Birleşik Krallık’taki kullanıcılara hizmet vermemektedir.

Yapılan son açıklamada Singapur‘un Huobi‘nin kısıtlı yargı bölgeleri listesine dahil edildiği bildirildi. Borsa, kullanıcıların mart ayının sonuna kadar fonlarını çekmelerini ve pozisyonlarını kapatmalarını talep etti.

Huobi’nin kurucu ortağı Du Jun ve Global Strateji Direktörü Jeff Mei’ye göre platformun, toplam kullanıcılarının yarısını ve gelirinin %30’unu oluşturan Çinli kullanıcıların yokluğunu kapatmak için denizaşırı pazarlarda varlığını genişletiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir