Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.448
% 3.40
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.448
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Huobi Borsasında Neler Oluyor?

Huobi

Kripto borsası Huobi hakkında twitter’da şirket personellerinin işten çıkartıldığı ve şirket içi iletişimin kesildiği yönünde iddialar ortaya atıldı. Justin Sun tarafından iddialar yalanlanmasına rağmen bazı kullanıcılar borsadaki varlıklarını çekme tavsiyesinde bulundu.

Geçtiğimiz günler kripto gazetecisi Colin Wu, kripto borsasının çalışanlarına USDC yada USDT cinsinden ödeme yapacağını duyurmuştu. Coin Wu, değişikliğe karşı çıkan personelin işten çıkarılabileceğini iddia etti. Wu, Aralık ayında Huobi’nin yılsonu ikramiyelerini iptal ettiğini ve 1.200 personelinin yarısına kadarını işten çıkarmaya hazırlandığını bildirmişti.

Huobi borsasının sahibi ve danışmanı olan Justin Sun, 5 Ocak’ta attığı bir tweet’te sözde iflas söylentilerine değinerek borsanın durumunun “iyi” olduğunu ve “kullanıcıların varlıklarının güvenliğinin her zaman tam olarak korunacağını” söyledi.

Sun ayrıca, Huobi’nin “yerel çalışanların yasal taleplerine tamamen saygı göstereceğini” söyleyerek, hoşnutsuz personel etrafındaki söylentileri de ortadan kaldırdı.

Kullanıcılar Endişelerini Dile Getirdi

BitRun adlı Twitter hesabından 4 Ocak’ta atılan bir tweet, borsadaki “dahili çalışanlarla iletişim grubunun” kapatıldığını ve “çalışanlarla tüm iletişim ve geri bildirim kanallarının” engellendiğini iddia etti.

BitRun, uygulamanın “yerel yasalar tarafından korunmadığını” iddia ederek “kullanıcı varlıklarını doğrudan çalabilecek veya programcıların arka kapı Truva atları ekleyebilecekleri” Huobi çalışanlarının isyanını göz ardı etmediklerini de sözlerine ekledi.

Özellikler FTX iflasından sonra CEX yatırımcıları borsalara olan güvenini yitirmişti. Çıkan bu söylentiler bazı kullanıcıları endişelendirdi ve varlıkların çekilmesi gerektiği önerildi.

Güncelleme 06.01.2023 13:00

Huobi, FTX çöküşünün sonuçları ve yeniden yapılanmayı bahane ederek %20 işçi çıkartacağını duyurdu. İflas söylentilerini reddetti.

Huobi token güncel fiyatı;

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram,Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir