Kriptolar:
28488
Bitcoin:
$65.285
% 4.18
BTC Dominasyonu:
%52.2
% 0.33
Piyasa Değeri:
$2.54 T
% 2.00
Korku & Açgözlülük:
77 / 100
Bitcoin:
$ 65.285
BTC Dominasyonu:
% 52.2
Piyasa Değeri:
$2.54 T

Hoskinson, Cardano’nun Delist Edilmesiyle İlgili Konuştu

Gece saatlerinde eToro web sitesinde, düzenleyici endişeler nedeniyle, ABD merkezli kullanıcılar için Cardano (ADA) ve Tron‘un (TRX) delist edileceği ve bu kullanıcıların “artık yeni pozisyon açamayacakları, stake ödülleri alamayacakları” duyuruldu.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Açıklamaya göre ABD merkezli kullanıcılar, 26 Aralık 2021’den itibaren yeni ADA veya TRX pozisyonları açamayacak. ABD merkezli kullanıcılar, bu iki varlık için stake desteğinin 31 Aralık 2021’de sona ereceğinden, ADA ve TRX için stake ödüllerinden de yararlanamayacak. Nihai ödüller ise (USD olarak) 15 Ocak 2022’de ödenecek.

ABD merkezli kullanıcılar, borsadaki mevcut ADA ve TRX bakiyelerini kullanmaya devam edebilecekler. Ayrıca pozisyonlarını istedikleri zaman kapatabilecekler, yani ADA ve/veya TRX varlıklarını USD karşılığında satabilecekler.

Hoskinson’dan Açıklama Geldi

eToro’nun bu beklenmedik hareketi, Cardano kurucusu Charles Hoskinson’un videoyla yanıt vermesine neden oldu. Hoskinson, ne Cardano Vakfı ne de IOHK ile ADA hakkında herhangi bir finansal düzenleyici tarafından temasa geçilmediğini söyledi. Hoskinson’a göre eToro’nun hareketi, kripto varlıklarla ilgili düzenleyici netlik eksikliğinin bir sonucu ve eToro’nun bu eylemi yapmak zorunda olduğunu düşünmesi talihsizlik. Hoskinson ayrıca eToro platformunun ADA’yı delist etmesinin aşağıdaki nedenlerle likidite üzerinde anlamlı bir etkisi olmayacağını dile getirdi:

  • ADA, piyasadaki en likit kripto varlıklardan biridir;
  • eToro, çok büyük miktarda ADA işlem hacmini idare etmiyordu; ve
  • Geçen Perşembe Avrupa’nın en büyük kripto borsalarından biri olan Bitstamp, ADA’yı listelemeye hazırlandığını duyurdu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir