Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.972
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.972
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

HODLers Shiba Inu Stoklarken, Bu Yatırımcılar Satıyor!

Veriler, uzun vadeli yatırımcılar olan “HODLer’ların”, popüler meme coin Shiba Inu (SHIB)’yu stokladığını gösteriyor. Tokenda, uzun vadeli sahiplerin iyimserliği öne çıkıyor. İşte detaylar…

Shiba Inu yatırımcıları sabırla SHIB biriktiriyor

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere yatırım platformu Robinhood, aylarca süren beklentinin ardından nihayet Shiba Inu’yu (SHIB) listelediğinden, en sonunda, tokenın uzun vadeli sahiplerinin iyimserliği işe yaramış gibi görünüyor. Gerçekten de, araştırma platformu IntoTheBlock’un tweetlediği bir grafiğe göre, SHIB yatırımcıları son birkaç hafta boyunca tokenları sabırla biriktiriyor, tokenı bir yıldan fazla bir süredir elinde tutanlar bakiyelerini sadece 30 günde yüzde 57.11’e kadar büyütmüş gibi görünüyor.

Tweet’e göre, “Hodlers” olarak adlandırılan bu uzun vadeli SHIB sahipleri, şu anda SHIB tokenının tüm arzının yüzde 2.82’sine sahipler. Tweet’te tam olarak aşağıdaki ifadeler yer alıyor:

Tokenı 1-12 aylık bir süre içerisinde tutan yatırımcılar arzlarını yüzde 0.51 oranında artırırken traderlar, yani tokenı bir aydan kısa bir süredir elinde tutanların SHIB arzı yüzde 33.84 azaldı.

SHIB için duyarlılık değişti mi?

Sadece on dört gün önce SHIB, tokena olan talep azaldığı için iki hafta içinde 60.000’den fazla sahibini kaybetti. Bununla birlikte, en son duyuru, meme tokenı için bir duyarlılık değişikliğine neden olmuş gibi görünüyor. Daha önce de bildirildiği üzere, duyurunun ardından tokenin bir saatten kısa bir süre içinde piyasa değerine 1 milyar dolardan fazla giriş yaptığını belirtmekte fayda var.

Bu arada, on chain ve sosyal metrik analiz platformu Santiment, Robinhood duyurusunun hemen ardından 12 Nisan’da fiyatta yüzde 30 artış ve SHIB işlem hacminde yüzde 317 artış gösteren bir grafik yayınladı. Bunun dışında, yakın tarihli bir araştırma, SHIB’in Dogecoin (DOGE), Bitcoin (BTC) ve Ethereum’dan (ETH) sonra Amerika Birleşik Devletleri’nde çevrim içi olarak en çok aranan dördüncü kripto para birimi olduğunu keşfetti. New York, Nevada, California ve Texas dahil olmak üzere yedi eyalette en çok aranan ilk kripto para oldu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir