Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.900
% 3.30
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.900
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

H&M Yeni Koleksiyonunu Metaverse’te Sahneye Çıkarıyor

Popüler giyim markası H&M, yeni koleksiyonuna metaverse’te yer verecek.

Moda endüstrisi, metaverse ve NFT’lere yoğun ilgi gösterenler arasında yer alıyor. Moda markaları kendi NFT koleksiyonunu piyasaya sürüyor ve metaverse’te mağaza açmaya, defileler yapmaya başladı. H&M de yeni koleksiyonu için metaverse’ü kullanacağını duyurdu.

H&M’den Metaverse İş Birliği

H&M, “The Metaverse Design Story” koleksiyonunu başlatmak için Instute of Digital Fashion (IDF) ile iş birliği yapıyor.

Metaverse Design Story koleksiyonu, Dijital Moda Enstitüsü (IDF) ile ortaklaşa tasarlandı. Snapchat tarafından sağlanan artırılmış gerçeklik (AR) moda lensleri ile beş artırılmış gerçeklik filtresi aracılığıyla vurgulanan dijital koleksiyona H&M uygulaması üzerinden erişilebilir ve AR moda lensleri aracılığıyla görüntülenebilir.

Koleksiyon, 8 Aralık’tan itibaren Melbourne’daki GPO alışveriş merkezinde, çevrimiçi sürüm ise 1 Aralık’ta sanal alanda satışa sunulacak.

H&M konsept tasarımcısı Ella Soccorsi, metaverse maceralarıyla ilgili olarak şunları söyledi:

”Müşterilerimize, metaverse evrenin doğuşunda hepimizin hissettiği heyecanı ve aynı zamanda doğal dünyaya duyduğumuz hayranlığı yakalayan patlayıcı bir koleksiyon sunmak istedik. Umuyoruz ki herkes, yaptığımız işten keyfi alacak.”

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir