Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.991
% 3.19
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.991
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Hindistan Parlamento Komitesi, Kripto Endüstrisiyle Bir Araya Geliyor

Hindistan Parlamento Komitesi, ülkedeki kripto aktörleri için bir bildirim yayınladı. Bildirimde kripto sektöründeki uzmanların ve kuruluşların görüşlerinin alınması planlanıyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Toplantının 15 Kasım’da gerçekleşmesi bekleniyor. Yapılacak olan toplantı son derece önemli. Zira daha önce hükümet tarafından hiçbir resmi toplantı düzenlenmemişti.

Bu toplantı, aynı zamanda Hindistan’ın kripto konusunda yumuşama gösterdiğini de ortaya koyuyor. Geçtiğimiz yıl kripto varlıkları yasaklamanın eşiğine gelen ülke, bu defa daha ılımlı bir yaklaşım izliyor.

Düzenleme Konusu Hala Gündemde

Bu gelişmelere rağmen, Hindistan Merkez Bankası kriptolar konusunda endişeli.

Yatırımcıları uyaran merkez bankası başkanı Shaktikanta Das, kriptoların finansal istikrar açısından tehlikeli olduğunu ifade etti. Ancak bu yaklaşıma karşı düzenleyicinin geçmişteki gibi aşırı bir yaklaşım benimsenmesi beklenmiyor.

Hindistan merkezli kripto varlık işlem platformu WazirX’in kurucusu Nischal Shetty, hiçbir demokratik ulusun kriptoyu yasaklamayacağını ifade etmişti.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir