Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.792
% 1.96
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.792
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Hester Peirce, Bir Kez Daha Kripto Düzenlemesi Çağrısında Bulundu

SEC üyesi Hester Peirce, kripto paraların düzenlenmesi için bir kez daha çağrıda bulundu.

Kripto topluluğu içerisinde “crypto mom” olarak tanınan Peirce, kripto paraların düzenlendiği yeni bir yasa görmek istediğini dile getirdi.

Hester Peirce, Düzenleme Talep Ediyor

Yıllardır açık sözlü bir kripto savunucusu olarak tanınan Peirce, Washington’daki Menkul Kıymetler Tüccarları Derneği tarafından düzenlenen bir konferansta konuştu.

Peirce, SEC Başkanı Gary Gensler’in, kriptolar hakkında muazzam bir bilgi birikimi olduğunu ve bu sebeple düzenlemeler için harika bir fırsata sahip olunduğunu söyledi. Ancak şimdiye kadar gerekli adımların atılmadığına da dikkat çekti:

“Bazı yaptırım eylemleri dışında gerçekten hiçbir şey yapmadık. Yeni yasama için ideal bir zamanda olduğumuzu düşünüyorum”

Hester Peirce, son yedi ayda kripto piyasalarında bir kaos yaşandığına işaret etti ve kriptoların daha agresif bir biçimde düzenlenmesine yönelik bir algı oluştuğunu ifade etti:

“Açıkçası normal piyasalar kadar kripto piyasaları için geçerli olan dersler de var. Kripto piyasalarındaki bazı insanlar son zamanlarda bunu öğreniyor. Geleneksel piyasalardaki kişiler, kripto sektöründeki kişileri bu konuda uyarmış olabilir”

Peirce, daha önce de kripto paraların düzenlenmesine yönelik çağrıda bulunmuştu.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir