Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.311
% 0.04
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.311
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Herkesin Konuştuğu Trader, DOGE ve Bu 13 Altcoin’den Aldı!

Kripto para ticareti yapan hamster Mr. Goxx, günlük işlemlerini Amazon’un video yayın hizmeti Twitch’te canlı  bir şekilde yayınlamaya geri döndü. Hamster Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB) gibi yatırımlarının yanı sıra portföyündeki 10’un üzerinde altcoin ile gündeme geldi. İşte detaylar…

DOGE yatırımcısı hamster, yine iş başında!

Mr. Goxx’un Twitter hesabı, geçen hafta kullanıcı hamsterın bir resmini “Sonra görüşürüz?” başlığıyla paylaşmasıyla geri döndü. coinmuhendisi.com olarak daha önceki haberlerimizde de bildirdiğimiz üzere Warren Buffett’in Berkshire Hathaway’inden ve S&P 500’den ünlü bir şekilde daha iyi performans gösteren Mr. Goxx, bir “karar çarkının” etrafında dolaşarak kripto para birimlerinde yaptığı alım ve satımlarını yayınlamaya geri döndü.

Hamsterın dönüşü, görünürdeki ölümünden altı ay sonra geliyor. Kasım ayında, Mr. Goxx’un sahipleri, hamsterın Almanya’da bir yerde öldüğünü söyledi. Mr Goxx 2.0 şimdiye kadar 21 dolarlık artışlarla Bitcoin ve Dogecoin ve Shiba Inu gibi popüler altcoin’ler satın aldı. En son seansta Mr Goxx, toplam işlem hacmi 431 dolar olan toplam 11 alış ve 5 satış emri verdi. Ticaret kariyerine kaldığı yerden devam ettiğinden beri portföyü yaklaşık yüzde 9 azaldı ve hesabının tahmini değeri 1.039 dolar oldu.

Mr. Goxx’un portföyünde yer alan altcoin’ler neler?

Hamster, işlem seansının kendisindeki her pozisyondan çıkmadı. Reddit forumunun moderatörlerine göre, Mr. Goxx’un “hodl” koleksiyonunda 13 altcoin var. Bu altcoin’lerin arasında Tron (TRX), Iota (MIOTA), Shiba Inu (SHIB), Avalanche (AVAX), Stellar (XLM), VeChain (VET), Eos (EOS), Chiliz (CHZ), Ocean Protocol (OCEAN), Kyber Network (KNC), UniSwap (UNI) ve Solana (SOL) gibi popüler kripto para birimleri yer alıyor.

Bu sırada, Reddit moderatörleri kullanıcıları uyarma konusunda yavaş davranmadı. Moderatörler, bir gönderide, “Burada gösterilen yatırımlar finansal tavsiye değildir. Burada gösterilen işlemlere veya verilere dayanarak finansal kararlar vermeyin. Alım satımları taklit etmek ciddi mali kayıplara yol açabilir” ifadelerini kullandı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir