Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.485
% 5.51
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.485
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Her Yatırımcının Radarında Olması Gereken 3 Kripto Para Oyunu

2021’de oyun endüstrisinde 175 milyar doların üzerinde harcama yapıldı. Bu gelir her zaman Blizzard veya Tencent gibi oyun stüdyolarına dağıtılmış olsa da, bu yıl oyunlarda blok zincir teknolojisinin yayılmasıyla birlikte bir değişim görüldü.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto para oyunlarının popülaritelerinin artmasıyla birlikte kripto para oyunlarının token fiyatlarında da artış oldu. The Sandbox gibi oyunların tokenleri (SAND- Fiyat: 7,50 dolar – Piyasa Değeri: 6,8 milyar dolar) bir ay içinde %800’ün üzerinde artış göstererek hem perakende yatırımcıları hem de Wall Street’i cezbetti. Yapılan anketlere göre, kazan-kazan modeli (P2E) oyunlarının 2022’de %20’nin üzerinde bir yükseliş trendi göreceğini belirtti.

Bu yazımızda radarınızda olması gerektiğine inandığımız blok zinciri oyun projelerini listeledik.

1. JEDSTAR (JED- Fiyat: 0,73 dolar – Piyasa Değeri: 31 Milyon)

JEDSTAR, Blok zinciri oyun arenasındaki en son oyunlardan, kripto para dünyasında büyük bir yükselişle son 30 günde yaklaşık %800’lük bir artış gösterdi. Piyasa değeri 30 milyon USD aralığında olduğu için yükseliş sürdürebilir. JED, JEDSTAR’ın DECO’sunda (Merkezi Olmayan Ekosistem) bir DeFi tokeni olsa da, ekip önümüzdeki haftalarda merakla beklenen GameFi tokeni KRED’i piyasaya sürecek. Ekip, oyun içi para birimi olarak KRED’i kullanacak. Bu son derece iddialı proje, şirket içi oyunlar ve NFT pazaryeri geliştirerek büyük isimlerle anlaşmayı hedefliyor.

2. Decentraland (MANA- Fiyat: 4,98 Dolar – Piyasa Değeri: 6 Milyar)

Ethereum blok zincirini kullanan kripto para birimi olan MANA ile Second Life oyununda olduğu gibi, oyuncular daha sonra satabilecekleri 3D oyun içi öğeler oluşturmaya teşvik edilir.

Oyunda MANA, LAND adlı sanal araziyi satmak için kullanılır. Ayrıca 3B nesneleri takas etmek için de kullanılır. Kripto oyunlarının potansiyelini göstermek için iyi bir girişim.

Hem Atari (ATRI) hem de Decentral Games (DG), Decentraland için bir dünya kumarhanesini ağa getirebilecek potansiyel ortaklıklardır.

3. GALA Games (GALA- Fiyat: 0,70 Dolar – Piyasa Değeri: 5 Milyar)

GALA, misyonu “gerçekten oynamak isteyeceğiniz blockchain oyunları” şeklindedir. Mobil oyun şirketi Zyn’in kurucu ortağı Eric Schiermeyer tarafından oluşturulan Ethereum tabanlı bir tokendir. Bu kullanıcılara oyunları üzerinde daha fazla kontrol sağlamayı amaçlamaktadır.

Gala Games, Mafia Wars ve Farmville gibi oyunları oluşturan mobil oyun şirketi Zynga’nın kurucularından Eric Schiermeyer tarafından 2019 yılında oluşturuldu.

Platform, 1,3 milyon aktif kullanıcıya sahiptir. Platformda NFT’lere sahip olan oyuncular, oyunların nasıl yürütüleceğine yön verebilir ve yeni oyunlara oy verebilir.

GALA tokeni, bu NFT’lerin yanı sıra oyun içi öğeleri satın almak için kullanılır.

Platformda geliştirilmekte olan birçok oyun var. Sim City ile karşılaştırılan sanal bir kasaba oluşturucu oyunu Town star artık platformda oynanabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir