Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$65.306
% 2.19
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 65.306
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Haziran’da Radara Alınacak 3 Metaverse Coin Açıklandı!

Bitcoin ve Ethereum düşüş momentumu ile mücadele etmeye devam ediyor. Bu ortamda metaverse coin projeleri de önemli fiyat düşüşleri görüyor. Piyasa koşulları sert görünse de, Kripto uzmanı Paul Brabus’ın iyi haberleri de var. Uzman, çeşitli metaverse projelerine yatırım yapmak isteyenler için şimdi dipten almanın zamanı olduğunu düşünüyor. Paul Brabus, Haziran 2022’de izlemek için 10 milyon doların altında bir piyasa değeri olan ilk üç metaverse projesini inceliyor.

Listedeki ilk metaverse coin projesi Polychain Monsters (PMON)

Polychain Monsters (PMON), Mart 2021’de piyasayla tanıştı. Pokemon’dan ilham alan bir NFT projesi. Ayrıca, kullanıcıların Polymons adlı sevimli yaratıkları toplamasına olanak tanıyor. Bunun için de klasik bir canavar avcısına sahip.

Proje, oyuncuların platformda, Polymon koleksiyonu içeren güçlendirici paketleri satın almalarını sağlıyor. Polymon, her biri benzersiz nadirliklere ve niteliklere sahip. Her güçlendirici paketin maliyeti 1 PMON (yaklaşık 1,51 dolar). Öte yandan piyasadaki diğer benzer NFT’lere kıyasla oldukça uygun. Ayrıca kullanıcıların, eğlence ve kâr için piyasada PMON NFT’leri takas etmesi mümkün.

Metaverse coin, Polygon, Ethereum üzerine kurulu. Polygon Blockchain’le uyumlu ve BNB Blockchain’i de destekliyor. Proje, play-to-earn (P2P) modelini içeriyor. Kullanıcılara görevleri tamamlayarak, savaşlara katılarak vb. ödüller kazanma fırsatı sağlıyor. Platformdaki birincil hizmet varlığı PMON. Token, kullanıcıların güçlendirici paketleri satın almalarına, Metaverse’lerine katılmalarına, ödüller kazanmalarına vb. olanak tanıyor.

Listenin ikinci sırasında Dotmoovs (MOOV) var

Dotmoovs (MOOV), Haziran 2021’de hayata geçti. Önde gelen move-to-earn metaverse coin ve NFT projesi. Kullanıcıların, kendilerini dans ederken veya serbest stil futbol hareketleri yaparken filme almaları mümkün. Kısaca, TikTok’a benzer bir mobil uygulama platformuna sahip.

Platform, kullanıcıların dans yarışmalarında ve serbest stil futbolda birbirleriyle savaşmalarını ve ödüller kazanmalarını sağlıyor. Her savaş, kullanıcılara hareketlerine göre puan veren bir yapay zeka tarafından değerlendiriliyor. Tüm değerlendirme otomatik olarak gerçekleşiyor ve insan önyargısını ortadan kaldırıyor.

Dotmoovs, kullanıcılarının hareketlerini video aracılığıyla izlemek için Yapay Zekayı kullanıyor. Bu da onu piyasadaki en benzersiz projelerden biri haline getiriyor. Şu anda 10 milyon doların altın piyasa değerine sahip. Proje, fiyatı dört katından fazla arttığı Nisan ayında inanılmaz bir fiyat artışı gördü. O zamandan beri, düşüş piyasası momentumu MOOV tokeninin fiyatını bir kez daha aşağı çekti.

MOOV, hem ERC-20 Ethereum hem de BEP-20 BNB sürümlerini içeren platformdaki birincil yardımcı varlık. MOOV, kullanıcıların ödüller için bahis yapmalarını ve uygulamaya katılan kullanıcılara ödüllendirmelerini sağlıyor.

Son metaverse coin projesi Star Atlas DAO (POLIS)

Star Atlas (POLIS), Eylül 2021’de piyasaya girdi. Solana tabanlı bir metaverse oyunu. Ayrıca merakla beklenen uzay temalı metaverse projesi Star Atlas’ın yönetim varlığı. Star Atlas, büyük bir keşif, bölgesel fetih ve siyasi hakimiyet oyunu inşa ediyor. Bu da kullanıcılarına benzersiz ve ilgi çekici bir deneyim imkanı veriyor. Star Atlas, başarılı grafikler, kullanıcı arayüzü ve genel his ile piyasadaki göze çarpan tasarımlardan birine sahip.

Star Atlas, popüler P2P modelini içeriyor. Kullanıcıların gezegenleri keşfetmesine, görevleri tamamlamasına, kaynakları toplamasına ve sayısız yolla ödüller kazanmasına olanak tanıyor. Platform, piyasadaki en iyi UI’lardan bazılarını içeriyor. Bununla birlikte metaverse hala geliştirme aşamasında.

Bu arada Star Atlas, kullanıcıların geleneksel borsalara benzer şekilde NFT’lere teklif verebilecekleri bir sipariş defteri stili NFT pazarına sahip. Bu, çeşitli NFT’lerin fiyatlarını takip etmeyi ve benzersiz dijital varlıklara sahip olmayı kolaylaştırıyor.

Platform, ATLAS tokeni ve POLIS yönetişim varlığı ile çift tokenli bir ekonomiye sahip. ATLAS, kullanıcıların platformda NFT satın almalarını sağlıyor. POLIS ise, sahiplerinin Star Atlas DAO tarafından başlatılan tekliflere oy vermesine ve Metaverse/NFT projesinin yönünü ve geleceğini şekillendirmesine olanak tanıyor. Metaverse ve NFT haberleri için Coinmuhendisi.com ’u takip ediniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir