Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$63.977
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.977
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Harmony’nin Horizon Köprüsü, 100 Milyon Dolarlık Saldırıya Uğradı

Harmony ekibi tarafından gece saatlerinde yapılan resmi bir açıklamaya göre, Harmony’nin Horizon köprüsü 100 milyon dolarlık bir saldırıya uğradı.

Harmony ekibi, hırsızlığı araştırmak için ulusal makamlarla ve blockchain uzmanlarıyla iletişime geçti. CoinGecko verilerine göre, blok zincirinin yerel tokeni Harmony (ONE) haberlerle beraber %11 oranında düştü.

Ekip tarafından en son yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Mevcut #Bitcoin köprümüz ve yaklaşmakta olan #Ethereum köprümüz gibi köprüler, ademi merkeziyetçilik ve güvenlik için çok önemlidir. Biz FBI ve birden fazla siber güvenlik firmasıyla birlikte araştırmamıza devam ediyoruz. Konuyla, saldırıyla alakalı bilgi toplandıkça güncellemeler paylaşılacaktır.”

Token köprülerinin güvenlik açıkları, bir süredir kripto para birimi endüstrisinde tartışılan bir konu olmuştur. Ocak ayında Ethereum’dan Vitalik Buterin, bir Reddit gönderisinde “temel güvenlik sınırlarına” sahip olduklarını belirtti. Token köprüleri, karmaşık teknolojileri nedeniyle genellikle hack’lerin kurbanı olur.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir