Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.349
% 1.24
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.349
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Hamster Nedir? HAM Ne İşe Yarar?

Hamster nedir? Hamster (HAM), Binance Smart Chain (BSC) üzerinde çalışan birkripto para birimidir. Merkezi bulunmayan ve merkeziyetsiz meme belirticidir. Dünyanın her yerinde kullanılıma açık olan bir tokendır. Ayrıca borsada yer alan diğer meme belirteçlerinin aksine güvenilirliği ve gücü daha yüksektir. İlk kez Eylül 2021 yılında CoinMarketCap üzerinden listelenmiştir. Kripto para piyasasının yeni altcoinlerinden biridir.

Hamster nedir?

Proje, Binance Smart Chain (BSC) üzerinde yer alan bir meme belirteci olarak piyasaya sürülen ve dünyanın her yerinde kullanıma açık olan bir token yaratmayı amaçlanmıştır. Son dönemde popülaritesi artan kripto para birimidir. Merkeziyete bağımsız kişiler tarafından geliştirilen HAM Token, şeffaf ve güvenli kripto para birimlerinden biridir.

Bu yazının yazıldığı 26 Şubat 2022 tarihi itibariyle 1 HAM Token fiyatı 0.00000006454 TL’dir. HAM Token son 24 saatte %5 değer kaybetti. Piyasalarda dolaşımdaki arz miktarı 2.384.230.000.000.000 HAM Coin iken maksimum arz miktarı ise 10.000.000.000.000.000 HAM Coin’dir. HAM Coin, 18 Ekim’de Elon Musk’ın HAM Coin’i Twitter hesabında paylaşmasının ardından tweet binlerce beğeni almış ve hızlı bir fiyat yükselişine geçmişti. Hamster (HAM) Coin, CoinMarketCap kripto para piyasasında 915.sırada bulunmaktadır. Ayrıca toplam piyasa değeri ise 150.487.938 Türk Lirasıdır.

Avantajları ve Dezavantajları

HAM Coin’in bazı avantajları şunlardır:

  • Binance Smart Chain üzerine inşa edilen diğer meme belirteci tokenlardan daha güvenlidir.
  • Yatırımcısına kâr getirisi yüksek olan bir tokendır.

HAM Coin’in bazı dezavantajları şunlardır:

  • Risk faktörü son derece yüksektir ve bu yüzden sert fiyat düşüşleri yaşayabilmektedir.
  • Geleceği sürdürülebilir ve parlak değildir.

Hamster nedir? HAM Coin’e Nasıl Sahip Olunur?

  1. HAM Coin, CoinMarketCap, CoinBase, MEXC ve CoinGecko gibi güvenilir borsalarda listelenmektedir.
  2. Öncelikle, yukarıda belirtilen HAM Coin’in listelendiği herhangi bir borsa platformuna giriniz. Ardından ücretsiz hesap oluşturma sayfasına giriniz.
  3. Sizden istenilen bilgileri girdikten sonra hesabınızı oluşturunuz.
  4. Kimlik doğrulama işlemi adımlarını tamamlayınız.
  5. Hesap açılış ve doğrulama işlemini tamamladığınıza göre, borsanın para yatırma sekmesinden sizin için uygun olan yöntem ile para transferi gerçekleştiriniz.
  6. Son adımda, HAM Coin’in listelendiği borsa sekmesine giriniz. Güncel fiyat üzerinden veya dilediğiniz tutarı girerek HAM Coin sahibi olabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir