Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.607
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.607
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Haftaya Bu 6 Altcoin’e Dikkat: İşte Olacakların Listesi!

Önümüzdeki hafta kripto piyasasında pek çok yeni gelişme bekleniyor. Altcoin Buzz isimli kripto analisti, 6 altcoin’de gerçekleştirilmesi beklenen olayları inceliyor. İşte kripto piyasasında yaşanacak gelişmelere dair detaylar…

SingularityNET ve Terra Land’deki yenilikler neler?

Blockchain tabanlı yapay zekâ pazarı SingularityNET, ERC-20 dönüştürücüsünü piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Duyuruya göre, dönüştürücü 18 Nisan 2022’de ana ağda yayına girecek. Bununla birlikte Altcoin Buzz’a göre, takasın toplam AGIX token arzı üzerinde sıfır etkisi olacak. Ayrıca, ERC-20 dönüştürücünün piyasaya sürülmesi, SingularityNET aşama 2’nin yakında piyasaya sürülmesinde önemli bir adım olarak görülüyor. Ayrıca, dapp’lerin Cardano ekosistemine sorunsuz geçişini kolaylaşabilir.

Merkezi olmayan teknoloji küresel işlem platformu Terra Land, yeni bir bağış toplama etkinliği başlatmaya hazırlanıyor. Ayrıca duyuruya göre, bağış toplama etkinliği 20 Nisan 2022’de başlayacak. Bunlara ek olarak Terra Land’e hizmetlerini genişletmek için gerekli kaynakları sağlamaya yardımcı olacak. Terra Land ön finansman etkinliğinin 14 Nisan 2022’de başlayacak.

Sevilen altcoin projeleri Seedify ve Sinaps yeni ortaklıklar duyurdu

Tanınmış Blockchain oyun başlatma paneli Seedify, bir başka IGO etkinliğine daha ev sahipliği yapacak. Ayrıca Blockchain MMORTs oyunu League of Empire için IGO etkinliği 24 ve 25 Nisan 2022’de yayınlanacak. League of Empire aynı zamanda ilk MMORT oyunu olarak biliniyor. Altcoin platformu oyuncularına en üst kalitede sürükleyici bir oyun deneyimi sunacak.

Synapse geçtiğimiz günlerde, tüm Solana tabanlı cüzdanlar için destek ekledi. Bu nedenle, ilgili kişilerin seçtikleri cüzdanı kolayca ve sorunsuz bir şekilde kullanmalarını mümkün kılar. Ayrıca Solana tabanlı projelere yatırım yapmayı ve işlem süresini kısaltmayı da mümkün kılıyor. Ortaklığa paralel olarak Synapse, Synapse devrimini başlatma planlarını açıklıyor. Bu nedenle, ilgilenen kişileri kendi fırsatlarını tasarlamaya ve yaratmaya davet ediyor. Bu da DeFi ekosistemine daha fazla yatırım yapılmasına yardımcı olacak.

TradersCoin (TRDC) ve DAI’deki yenilikler neler?

TradersCoin (TRDC) benzersiz bir takas platformu başlatıyor. Coinmuhendisi.com olarak daha önce bildirdiğimiz üzere, platform ortaklık özelliğini kullanacak. Özellikle, bu, bağlı kuruluş swap özelliğini içeren ilk platformu olarak biliniyor. Aslında 22 Nisan 2022’de yayına girecek. Binance Akıllı Zincir (BSC) üzerine kurulu olan TRstake aynı zamanda ücretsiz bir merkezi olmayan bahis platformu olarak da nitelendirilebilir.

Altcoin Buzz’a göre önümüzdeki hafta platformunda gelişme yaşanacak olan bir diğer kripto borsası olan XT.COM, DAI token’larını listeleyecek şekilde ayarlandı. Listeleme ayrıca 20 Nisan sabah 9’da gerçekleşecek. Ayrıca desteklenen ticaret çiftleri arasında BTC/DAI, ETH/DAI, MKR/DAI, USDT/DAI vb. bulunur. Listelemenin bir parçası olarak XT.COM, bu nedenle bir ticaret yarışması başlatma planlarını açıkladı. Yarışma 20 Nisan – 5 Mayıs 2022 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek. Ayrıca yarışmacılara toplam 10.000 dolar ödül havuzu sunulacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir