Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$63.419
% 2.49
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 63.419
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Haftalık NFT Token İncelemesi: İşte Kaçırmamanız Gerekenler!

Haftanın en önemli altcoin haberlerini listeledikten sonra, yeni hafta başlamadan önce NFT token ve koleksiyonlarından son gelişmelere göz gezdirelim. İşte haftalık NFT raporu…

Gözden kaçırmamanız gereken NFT token haberleri

Bored Ape Yacht Club tasarımcıları Yuga Labs, Larva Labs ile Yuga’nın NFT alanındaki en büyük projelerden ikisi olan CryptoPunks ve Meebits’i satın alacağına dair ortak bir duyuru yayınlandı. Şartlar açıklanmasa da, Yuga’nın bu projeleri güvence altına almak için yatırım yapmaya istekli olduğu düşünülüyor ve Yuga’daki ekip, bireysel Punk ve Meebit yatırımcılarına para kazanma haklarının verilmesine izin vermeyi planladıklarını bildirdi.

Çinli internet ve teknoloji şirketi Baidu, son birkaç gün içinde 20.000 NFT dağıttı ve önümüzdeki birkaç gün içinde birkaç bin avatar NFT’nin piyasaya sürecek. NFT’ler, Baidu’nun kendi ‘Super Chain’ özel Blockchain ağında yayınlanıyor.

Avustralya merkezli NFT girişimi Immutable X, Singapur’un devlete ait yatırım şirketi Temasek’in öncülük ettiği C Serisi bir turla 200 milyon dolarlık finansman sağlayarak en son finansman turunu tamamladı. Finansman, firma için 1 milyar doların üzerinde fon ayırdı. Ek olarak, Immutable, oyun NFT alanında güçlü bir yer edindiği için GameStop ile ortaklık kurdu.

Güncel bir rapora göre, 2021’deki NFT’lerin ticaret hacmi 18 milyar doları aştı. Bu, 2021 baharının alan için imza bir büyüme anı olarak hizmet ettiği 2020’de sadece 82 milyon dolar ile karşılaştırıldı.

Bir hip-hop efsanesi, NFT’lere ilk katılımı için büyüyen, müzik öncelikli NFT platformu OneOf ile işbirliği yaptı. OneOf, Tezos’ta faaliyet gösteriyor ve duyuru Biggie’nin vefatının 25. yıldönümünde yapıldı. Duyuruya göre, NFT’lerden elde edilen gelirin bir kısmı toplum odaklı Christopher Wallace Memorial Foundation’a fayda sağlayacak. NFT serisi, platin satan sanatçının kariyerinden ve son albümü “Life After Death”den ilham alıyor.

LimeWire, LMWR token üzerine kurulacak bir NFT platformuyla piyasa geri dönü yapıyor. Platformdaki NFT’ler ‘eserler’ olarak etiketlenecek ve pazarın Mayıs ile yıl sonu arasında bir zamanda kullanıma sunulması bekleniyor.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız, Türkiye yapılan NFT ve metaverse çalışmalarına bir yenisi daha eklendi. Ağustos 2021’de açıklanan “Kültür ve Sanatta Teknoloji Etkisi: NFT” konusu tekrar ele alında. Yapay Zeka Zirvesi’nde ele alınan kültür ve sanatta NFT etkisi etkisi başlığı, Birol Güven, Aysun Öz ve Turizm Bakanı Yardımcısı Özgül Özkan Yavuz’ın katılımlarıyla gerçekleşti. Önce çıkan başlıklar arasında NFT teknolojisinin sanatçılara katkıları yer aldı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir