Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.634
% 0.65
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.634
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Haftalık Bitcoin Tahminleri Çıktı: Analistler Ne Bekliyor?

Analizlere göre, düşük hacimli hafta sonunda Bitcoin boğalarının hala ellerinde bir savaş var. Altcoin’ler ise birkaç haftalık rekor kazançlarını koruyor. Bitcoin (BTC), volatilitenin Pazartesi gününden önce hala piyasayı tüketebileceğine dair uyarılar arasında hafta sonu 21.000 dolara odaklandı.

S&P 500, 2022’nin ikinci en iyi haftasını görüyor

TradingView’den elde edilen veriler, ABD hisse senetlerinin haftayı güçlü bir şekilde kapatmasının ardından BTC/USD’nin son işlem aralığında oldukça yüksek olduğunu gösterdi. Piyasa yorumcuları Holger Zschaepitz’in belirttiği gibi, S&P 500, 2022’nin ikinci en iyi haftasını kapattı. Buna göre, riskli varlıklarda mütevazı bir rahatlamanın göstergesi ortaya çıkıyor.

Bitcoin, Mayıs ayından bu yana küçük de olsa ilk haftalık yeşil mum olan haftalık kapanışında hafif kazançlar kaydetme yolundaydı. Bununla birlikte, on-chain analitik kaynağı Material Indicators (MI) göre, bundan önce her şey olabilir. Son hafta sonu fiyat hareketine atıfta bulunan MI, Twitter takipçilerine hafta içi hacmin yokluğunda kayıtsız olmamalarını tavsiye etti. Bir tweet’te şunları söyledi:

BTC 200 haftalık MA’yı kaldırabilirse, çalışacak yer var. Hafta sonları vahşi, bu yüzden kemerlerinizi bağlayın. En düşük seviyelerin yeniden test edilmesiyle 24 bin dolara hızlı gelebilir.

Bitcoin (BTC)’in kritik destek ve direnç seviyeleri

Diğer yandan, Binance’in ekli emir defteri verileri, yatırımcıların alım ve satım planlarına bir bakış sunmaktadır. Spot fiyatın altında, 19.000 dolara kadar hacim açısından çok az destek var. Ancak bunun tam tersine, 22.000 doların hemen üzerinde ağır direnç vardı.

Şimdi bu seviye, BTC için 200 haftalık MA’yi işaretledi. Bununla birlikte, çeşitli kaynaklara göre ayıların trendi değiştirmesi ve geri adım atması için bu gerekli.

Altcoin’ler Mart ayından bu yana ilk yeşil haftaya hazırlanıyor

Altcoin’ler de gün içinde sakin kaldı. Bu esnada kasvetli genel makro piyasa bağlamında etkileyici bir kazanç haftası izliyorlardı. Piyasa değerine göre ilk on kripto para biriminde yüksek kazançlar vardı. Birkaç altcoin, yazım sırasında geçen haftaya göre yaklaşık %30 daha yüksekti. Bunların arasında %28 artışla 1.200 dolar civarında kalan Ethereum (ETH) vardı. MI, özel bir emir defteri gönderisinde, Ethereum’un 200 haftalık MA’yı yeniden test ettiğini söylüyor. Ancak bu sorunun hala devam edebileceğini belirtiyor.

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Michaël van de Poppe için kripto piyasasına girmek için hâlâ neden var. Poppe, bir tweet’te takipçilerine şunları söyledi:

Bir yatırım tezinden, sahip olmak istediğiniz altcoin’leri aramak için harika bir dönem. 2021’de herkes bunları bu düşük fiyat değerlerinde satın almayı hayal ediyordu. Şimdi şans var ve insanlar karar vermeye cesaret edemiyor.

Bu arada, haftalık bazda, altcoin piyasa değeri, Mart ayından bu yana ilk yeşil mumunu ayarlayarak hafta boyunca 37 milyar dolar arttı.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir