Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.224
% 1.54
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.224
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Haftalık Bitcoin Tahmini Çıktı: Bu Seviyeler Bekleniyor!

5 Mayıs’taki FOMC toplantısı nedeniyle küçük bir yükselişin ardından Bitcoin fiyatı büyük bir gerileme yaşadı. Fed faiz oranlarında 50 baz puanlık bir artış gerçekleştirirken, beraberinde getirdiği volatilite borsa ve BTC’nin çökmesine neden oldu.

MicroStrategy’nin marj çağrısı sıkıntılarından sonra ayılar kontrolü ele alıyor

Twitter kullanıcıları, büyük bir çökme durumunda MicroStrategy’nin BTC satın almak için 205 milyon dolarlık kredisine ne olacağını tartışıyor. Şirketin CFO’su Phong Le, 21.500 doların, MicroStrategy’nin bir marj çağrısını önlemek için daha fazla teminat eklemek zorunda kalacağı bir seviye olacağını belirtiyor:

Çok fazla aşağı yönlü dalgalanmaya sahip olmamız durumunda katkıda bulunabileceğimiz oldukça fazla teminatsız Bitcoin’imiz var. Bu yüzden şu anda bulunduğumuz yerde oldukça rahat bir yerde olduğumuzu düşünüyorum.

Bitcoin fiyatı ayıların kontrolünde

Bitcoin fiyatı, içinde üç aydan uzun bir süre geçtikten sonra yükselen bir paralel kanaldan çıktı. Bu kurulum, 24 Ocak’tan bu yana oluşan üç yüksek dip ve iki yüksek zirvenin trend çizgileri kullanılarak birleştirilmesiyle elde edilir. Son iki yeniden testten farklı olarak, üçüncü yeniden test, 200 SMA’yı yavaşça kaldırdı ve alıcıların kontrolü kaybettiğini gösterdi.

Bitcoin fiyatı için bu düşüş görünümünü işaret eden ve destekleyen bir diğer önemli on-chain metrik, Uzun Vadeli Sahip (LTH) duyarlılığındaki eğilimdir. LTH Harcanan Fiyat (pembe), bu yatırımcılar tarafından harcanan coin’lerin ortalama alım fiyatının, spot fiyatla buluştuğu için başa baş olduğunu gösteriyor. Bu gelişme, 2021 ve 2022’de BTC biriktiren LTH’lerin ortalama olarak başa baş noktasında panik satışı olduğunu gösteriyor.

Bir yükselişin geçerliliğini daha fazla sorgulamak ve düşüş görünümüne güven eklemek, 2 yıllık Hareketli Ortalama’nın yakın zamanda yeniden test edilmesidir. On bir yıllık tarihinde, Bitcoin fiyatı her döngüde veya büyük bir boğa koşusu başlamadan önce bu bariyerin altına düştü.

Trend değişimi için boğaların ihtiyaç duyduğu seviyeler

Coinmuhendisi.com olarak analizlerini paylaştığımız Akash Girimath’a göre boğaların geri dönüş yapmasının tek yolu, Bitcoin fiyatını ara direnç seviyelerinin üzerine taşımak ve 52.000 doların üzerinde haftalık bir mum çubuğu kapamak. Bu hareket, Aralık 2021’in sonlarında oluşturulanlara göre daha yüksek bir değer üretecek ve düşüşü geçersiz kılıyor. Böyle bir durumda, BTC’nin 45.000 dolar direnci civarında daha yüksek bir dip üretmesi ve ATH seviyesi olan 69.000 doları, hatta 100.000 dolarlık yeni bir seviyeyi tekrar ziyaret etmek için fırlaması beklenebilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir