Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.919
% 0.71
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.919
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Hafta Sonu Bu 7 Altcoin’e Dikkat: İşte Olacaklar!

Kripto para birimi piyasası, uzun bir süredir görmediği kadar volatil bir haftayı geride bırakırken çeşitli altcoin projelerinde yenilikler yaşanıyor. Bu yazımızda, 7 altcoin projesinde bugün ve yarın yaşanacak gelişmeleri derledik. İşte detaylar…

Bugün, 7 altcoin’de önemli gelişmeler var

  • eCash (XEC), yarın bir ağ güncellemesi gerçekleştirecek.
  • KRYZA Network (KRN), KRYZA Media’nın beta lansmanını yarın yapacak.
  • Crabada (CRA), oyununda “savaş” modunun lansmanını yarın gerçekleştirecek.
  • AME Chain (AME), merkezi olmayan cüzdan uygulamasını (dApp), AME Wallet’ını piyasaya sürecek.
  • AME Chain (AME), blok kâşifi AME Scan’i piyasaya sürecek.
  • 15-16 Mayıs tarihleri arasında, New York City’de Security Token Zirvesi gerçekleşecek.
  • SparkPoint (SRK), SparkBridge için güncellemeler yapacak.

Bitcoin ve altcoin piyasasında son durum

Geçen hafta yaşananları başka hiçbir kelime “katliam”dan daha iyi açıklayamaz. Ayılar piyasanın kontrolünü tamamen ele geçirmeden ve aşağıya doğru itmeden önce, Bitcoin 5 Mayıs’ta 40.000 dolara yakın duruyordu. coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere hafta içi 26.700 dolara kadar gerileyen Bitcoin, dün 31.000 dolara kısa süreli fiyat artışından sonra tekrar durakladı ve 30.000 doların altına geri döndü. Sonuç olarak, BTC’nin piyasa değeri günlük ölçekte düştü ve 550 milyar doların hemen üzerinde duruyor.

Altcoin’ler, son on gün içinde daha şiddetli olmasa da benzer bir hız treninden geçti. Ethereum, çok ayın en düşük seviyesi olan 1.700 dolara düşmeden önce 3.000 dolara yakındı. Bununla birlikte, ikinci en büyük kripto iyi tepki verdi ve dün 2.100 dolara dokundu. O zamandan beri biraz geri çekilmesine rağmen, ETH şu an itibariyle hala 2.000 doların üzerinde duruyor. Binance Coin 230 dolar civarına düştü, dün 300 dolara ulaştı ve şu anda küçük bir günlük düşüşün ardından 290 doların hemen altında işlem görüyor. XRP, Dogecoin, Shiba Inu ve Litecoin de hala kırmızı tahtadayken, Cardano ve Avalanche bir günde yüzde 7’den fazla düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir