Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.588
% 0.01
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.588
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Hafta Başlarken Balinalar Bu 13 Altcoin’e Hücum Etti!

Kripto para piyasası, özellikle son haftalarda büyük düşüşler yaşadı ve bu süre zarfında düşüş trendindeydi. Şu anda, hafta içinde toparlanma rallisi kaydedip kaydetmeyeceğini belirleyebilecek kritik bir konumda. Peki balinalar dip fiyattan hangi altcoin projelerini biriktiriyor? WhaleStats verileri eşliğinde cevaplayalım…

Ethereum balinaları düşüşte bu altcoin’leri satın alıyor

WhaleStats tarafından sağlanan verilere göre Ethereum balinaları Shiba ınu (SHIB) ve Apecoin (APE)’de tekrar birikime geçti. En büyük 100 ETH balinasını izleyen platform, dev cüzdanların piyasa son 24 saat içinde kan kaybederken GALA, MANA, AXS ve SAND gibi popüler metaverse coin’lerden satın aldığını gösteriyor. USDT, ETH ve USDC, tipik olarak dalgalı piyasa dönemlerinde balinaların en çok işlem yaptığı coin’ler olurken, ilginç bir şekilde en çok satın alınanlar listesi bu sefer birden fazla metaverse projesini ağırlıyor.

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, BAYC destekli popüler NFT token Apecoin bir süredir balinaların radarındaydı. Geçen hafta, APE için birden fazla yüklü miktarda satın alma işlemi gördük. Listedeki tüm kripto para birimleri, Bitcoin 33 bin dolar altında işlem görürken %10’dan fazla değer kaybetti. Her şeye rağmen, 20 ve 5 bin dolar arasında satın alma işlemleriyle balinalar aşağıdaki altcoin projelerini biriktiriyor.

  1. Tether (USDT)
  2. Ethereum (ETH)
  3. USD Coin (USDC)
  4. Shiba Inu (SHIB)
  5. Apecoin (APE)
  6. Gala Games (GALA)
  7. Wrapped UST Token (UST)
  8. Decentraland (MANA)
  9. Axie Infinity (AXS)
  10. The Sandbox (SAND)

Balinaların biriktirdiği küçük hacimli altcoin projeleri

Aşağıdaki WhaleStats tablosu, 5 ila 15 milyon dolar arasında piyasa değerine sahip olan tipik balina token’lerini gösteriyor. DeFi araçları geliştiren Mimo şirketinin Euro’ya sabitli kripto para birimi olan PAR, bu hafta balinalar arasında en çok işlem gören token oldu.

Colizeum (ZEUM), tokenize oyun modlarını mevcut oyunlarına ve Blockchain geliştirme konusunda önceden bilgi sahibi olmadan oyunlarını kolay bir şekilde oluşturmalarına olanak tanıyan bir altcoin projesidir. Bugün piyasa düşüşteyken, ZEUM %3’ten fazla yükselişteydi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir