Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.813
% 0.12
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.813
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Günün Kazananı O 3 Altcoin: İşte Yükseliş Sırları!

Coinmühendisi.com olarak kripto piyasalarda günün en büyük kripto kazananları olarak altcoin projeleri REQ, MFT ve KEY’i mercek altına alıyoruz. REQ, MFT ve KEY altcoin projeleri devam eden küresel gelişmeler arasında merkezi olmayan ödemeler ve kimlik yönetimi eğilimi yükselirken çift haneli kazançlar elde ederek kaosun üstesinden geliyor.

İlk altcoin: Request Network

Alınan veriler, son 24 saat içinde en çok kazananların Request Network (REQ), Hifi Finance (MFT) ve Selfkey (KEY) olduğunu gösteriyor. Request Networke (REQ), kullanıcıların bir aracıya ihtiyaç duymadan güvenli kanallar aracılığıyla bir ödeme talebi oluşturmasına, paylaşmasına veya yerine getirmesine olanak tanıyan Ethereum tabanlı merkezi olmayan bir ödeme sistemidir. Son fiyat artışından önce 13 Mart’ta REQ için yükseliş görünümü tespit etmeye başladı. REQ fiyatı son iki günde 0.18 dolar seviyelerinden 0.3 seviyelerine kadar yükseldi. Yaklaşık %40’lık bir artış bu. REQ için ivme artışı, Jarvis Network’ün Euro stablecoinine (jEUR) verilen desteğin eklenmesinin ardından, projenin gelişen metaverse’deki faaliyetler için ödeme sağlayıcı olma yolunda devam eden baskısı ile birlikte geliyor.

Hifi Finance, kripto sahiplerinin gelecekte belirli bir tarihte yerleşen on-chain bir yükümlülüğü temsil eden tahvil benzeri araçlar kullanarak varlıklarındaki değere karşı borç almalarına izin veren merkezi olmayan bir borç verme protokolüdür.  Elde edilen veriler, 6 Mart’ta 0,006 dolarlık dip seviyesinden bu yana, 24 saatlik işlem hacmi %1,131 artışla 235 milyon dolara yükselirken, MFT fiyatının %5 artarak 14 Mart’ta 0,009 dolara ulaştığını gösteriyor. MFT için fiyat ve işlem hacmindeki ani artış, Hifi Finance’in yakında protokolün gelecekteki gelişimiyle ilgili teklifler oluşturabilecek ve bu teklifler üzerinde oy kullanabilecek MDT sahipleri için yönetişim yeteneklerini entegre edeceğinin duyurusunu takip ediyor.

Merkezi olmayan kimlik yönetimi

Selfkey (KEY), Müşterinizi Tanıyın (KYC) sürecini ilerletmek ve KYC-Zinciri aracılığıyla Kendi Kendine Egemen Kimlik ahlakını desteklemek isteyen blockchain tabanlı bir kimlik platformudur. KEY 7 Mart’ta yeşile yükseldi ve sonraki dört gün içinde fiyatı %35.6 artmaya başladı. Yazım sırasında fiyatı 0.008 civarında idi. KEY fiyatındaki geri dönüş, proje, küresel KYC/Kara Para Aklamayı Önleme düzenlemelerini karşılamanın bir yolu olarak, SelfKey ve KYC-Chain merkezi olmayan kimlik yönetim sistemini kripto para ekosistemine entegre etmeye çalışırken ortaya çıkıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bu gönderi Altcoin’ te gönderildi ve ’ te etiketlendi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir