Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$65.343
% 4.39
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 65.343
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Güney Koreli Politikacı, Kampanya Bağışlarını Bitcoin ve Ethereum Olarak Alabilir

Güney Koreli politikacı Lee Kwang-jae’nin kampanya bağışlarını Bitcoin ve Ethereum olarak almayı planladığı söyleniyor.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

The Korea Held tarafından paylaşılan bir habere göre, Güney Kore’de iktidardaki Demokrat Parti’nin bir üyesi olan Lee Kwang-jae dijital varlıklar aracılığıyla kampanya bağışları almayı planlıyor. 30 Aralık tarihli haberde en büyük kripto varlıklar olan Bitcoin ve Ethereum’un girişime dahil edileceği ifadeleri yer aldı. Eğer bu gerçekleşirse, Lee Kwang-jae ülkede bağış için kripto varlıkları kabul eden ilk milletvekili olacak.

Deneysel olarak nitelendirilen adım için öncelikle her katılımcı için yaklaşık 840 dolara karşılık gelen 1 milyon won limit belirlenecek. Girişim için toplanacağı tahmin edilen bağış miktarı ise 10 milyon won. Bağışlanan varlıkların yerel bir kripto varlık alım satım platformunda nakde dönüştürüleceği ifade edilirken, dönüştürülen bu miktarın ise finansal mevzuata uygun şekilde istihdam edileceği belirtildi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir