Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.711
% 1.33
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.711
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Güney Koreli Oyun Şirketinden Kripto Borsaları Derneğine Dava

Güney Koreli oyun şirketi, şirketin yerel token’ını listeden çıkarmayı planlayan yerel kripto borsaları derneğine karşı yasal işlem başlatacak.

20 yıl önce geliştirdiği The Legend of Mir oyunuyla tanınan Wemade, son birkaç yıldır blockchain teknolojisine odaklandı. Yakın zamanda Wemix3.0 mainnet’i yayına alan şirket, bunun yanı sıra bir stablecoin çıkardı. Şirket şu an yerel token’ı ile ilgili sorunlar yaşıyor.

Güney Koreli Oyun Şirketi, Kripto Borsaları Derneğine Karşı İşlem Başlatıyor

Güney Koreli çevrimiçi oyun şirketi Wemade Co. şirketin yerel token’ı Wemix‘i listeden çıkarmayı planlayan yerel kripto borsaları birliğine karşı yasal işlem başlatacağını söyledi.

Wemade Cuma günü yaptığı açıklamada; “Wemix ekibi, özellikle şirkete bu kararla ilgili bir açıklama yapılmadığı için, bu kararı kabul etmiyor” dedi.

Açıklama, Güney Kore borsaları Upbit, Bithumb, Coinone, Korbit ve Gopax‘tan oluşan Digital Asset Exchange Alliance’ın 8 Aralık’ta token ticaretini durdurma kararına yanıt olarak geldi. Birlik, üye Upbit’in web sitesinde yer alan açıklamaya göre, piyasada dolaşan Wemix token’larının planlanan sayıyı “ciddi şekilde ihlal ettiğini” ve yatırımcılara “hatalı bilgi” verildiğini söyledi.

Karar, Wemade ve bağlı kuruluşu Wemade Max’in hisse fiyatlarındaki düşüşlerle birlikte Wemix coin’in değerinde de düşüşe yol açtı. Wemade Cuma günkü açıklamasında, kararın gelecek yılki planları üzerinde sınırlı bir etkisi olacağını söyledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir