Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.692
% 3.34
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.692
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Grayscale-SEC Davasında Sözlü Savunma Mart Ayında

Grayscale

Amerika Birleşik Devletleri temyiz mahkemesi, Grayscale tarafından SEC’e karşı açılan davada sözlü savunmaları dinleyecek.

Geçtiğimiz aylarda Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC)  Grayscale’in Bitcoin spot borsa yatırım fonunu reddetmişti. Yaşanan gelişme sonrası Grayscale, verilen kararı haksız bularak SEC’e karşı bir dava açmıştı.

Amerika Birleşik Devletleri temyiz mahkemesi, Mart ayında iki tarafında sözlü savunmalarını alacak.

Sözlü Savunma Mart Ayında Başlıyor

23 Ocak tarihinde mahkemeye sunulan bir dilekçeye göre, er iki tarafta 7 Mart günü sözlü savunma yapacak. Sözlü savunma süreci Columbia Bölgesi Temyiz Mahkemesi tarafından yapılmakta.

Sözlü savunmalar, avukatlar tarafından müvekkillerinin neden haklı olduğunun ve davayı neden kazanmaları gerektiğinin bir özetidir.

Grayscale Baş Hukuk Sorumlusu Craig Salm, 24 Ocak’ta attığı bir tweet’te konu ile ilgili görüşlerini paylaştı. Salm tweet’te, sürecin 2. çeyrekte yapılmasını beklediklerini ve bu haberin oldukça sevindirici olduğunu söyledi.

Bu ayın başlarında Grayscale, D.C Temyiz Mahkemesi’ne bir cevap dilekçesi sundu. Sunulan dilekçede şirket, SEC’in spot işlem gören ETF’lere vadeli işlem gören ürünlerden farklı davrandığını ve SEC’in Grayscale’in Bitcoin ETF başvurusunu reddederek yetkisini aştığını iddia etti.

Grayscale CEO’su Michael Sonnenshein, 24 Ocak’ta verdiği bir röportajda benzer bir noktaya deyindi.

“Yatırımcılar söz konusu olduğunda SEC gibi düzenleyici kurumların oynadığı rolü hatırlatmak önemlidir. Yatırımcılara neye yatırım yapıp yapmayacaklarını söylemek için burada değiller. Tüm uygun açıklamaların yapılmasını sağlamak için buradalar.

Ayrıca Sonnenshein, davanın bu yılın 2. veya 3. çeyreğinde bir kara bağlanmasını beklediklerini söyledi.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir