Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$63.462
% 2.83
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 63.462
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Grayscale, EthereumPoW Dump’ıyla Suçlandı

Grayscale Investments , Ethereum’un bir hisse kanıtı konsensüsüne geçmesinin ardından Grayscale Ethereum Trust ve Grayscale Digital Large Cap Fund tarafından alınan tüm ETHPoW tokenlerini satmayı planladığını duyurdu.

Grayscale’in duyurusunun ardından şirkete tepkiler geldi.

Grayscale, EthereumPoW Tokenlerini Satacağını Duyurdu

Varlık şirketi Grayscale’in satacağı token sayısı yaklaşık olarak 3,1 milyon ETHPoW. Bu olay, Grayscale’i damping yapmakla suçlayan kripto topluluğunda ciddi bir tepkiye neden oldu.

Şirketten yapılan bir basın açıklamasında belirtildiği gibi, hem fon hem de tröst, Merge to Grayscale Investments sonucunda alınan tüm ETHPoW’un haklarını devredecek ve daha sonra 180 günü aşmayan bir süre içinde satacağı açıklandı.

Token’ların satışından elde edilen karlar hissedarlara tahsis edileceği açıklandı. Aynı duyuruda Grayscale Investments, ETHPoW piyasasındaki likidite eksikliği konusunu ele aldı. Şirket, Ethereum kanıtı ağının yalnızca dün 15 Eylül’de başlatıldığı göz önüne alındığında , herhangi bir platformdaki varlığı ve bu platformlardaki likiditenin yeterliliği konusunda belirsizlik olduğunu belirtiyor. Ayrıca Grayscale, tokenin yüksek oynaklığı hakkında endişeler olduğunu ve bunun da satışlarının gerçekleşeceği fiyatı tahmin etmenin imkansızlığını ortaya çıkardığını söylüyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir