Kriptolar:
29386
Bitcoin:
$64.375
% 3.32
BTC Dominasyonu:
%53.2
% 0.19
Piyasa Değeri:
$2.37 T
% 3.03
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.375
BTC Dominasyonu:
% 53.2
Piyasa Değeri:
$2.37 T

Gözler Haftaya O Altcoin’de Olacak! İşte Nedeni ve Beklentiler

Uzun vadeli yatırım için Cardano güvenli mi? Altcoin piyasası Terra çöküşü ve stake Ethereum token’lerinde yaşanan likidite krizi sonrasında kan kaybediyor. Bununla birlikte, ADA fiyatı son günlerde sert dalgalanmaya başladı. FXStreet analistlerinden Tony Montpeirous, ADA grafiğinin scalpe trade için fırsatlar sunduğunu söylüyor.

Diğer altcoin projelerinin yanında, bu hafta ADA neden önemli?

Analiste göre uzun vadeli yatırımcılar için Cardano fiyatı artık çok tehlikeli sinyaller veriyor. Sonraki günlerde, ADA fiyatı scalping tarzı bir trade stratejisiyle daha başarılı işlemler sunuyor.

Cardano fiyatı son haftalarda dalgalıydı. Böylece önümüzdeki günler için oldukça volatil bir zemin hazırladı. Diğer altcoin’lerin, 13 Haziran’daki satıştan kaynaklanan kayıpları telafi etmek için daha da yükselmeye başladığı göz önüne alındığında, zeminin kontrolü için uzayan savaş beklenmedik bir durum. Şimdi Cardano, yukarı yönlü potansiyeli 0,68 dolarla sınırlayan bir dirençle karşı karşıya.

Analiste göre, Cardano’nun makro tezi geçersiz kılmadan %35 yükselmesi mümkün. Bu esnada, scalp trader’ların trendin her iki yönünde de pozisyon alma seçeneği var. 0,51 doların üzerinde bir kırılma olursa, analiste Cardano 13 Haziran zirvesi olan 0,66 doları hedefliyor. Bununla birlikte, ayıların mevcut ADA fiyatını izlemesi ve uzun zamandır beklenen düşüşü 0,20 doların altında başlatmak için 0,41 doların altına düşmesini umması muhtemel.

Uzun vadeli yatırımcılar, piyasadan uzak durmayı veya scalpe trade zihniyetini benimsemeyi düşünebilir. 0,93 dolarda, düşüş eğilimi makro olarak geçersiz kalmaya devam ediyor. Boğalar, bu seviyeyi kırıp fiyatları 3,00 doların çok üzerine çıkarabilirlerse, bu yılki tüm kayıplarını telafi edebilirler. Analistin senaryosu gerçekleşirse, mevcut ADA fiyatından %550’lik bir artışı temsil edecek. Diğer yandan, teknik kısımda ADA grafiğinde şekillenen üçgen formasyonunu da takip etmek önemli.

Cardano (ADA) üçgen formasyonu oluşturuyor

Coinmuhendisi.com analizlerinde yer verdiğimiz üzere, 19 Haziran’da, Bitcoin 20.400 dolardan düşüşe geçti. Lider kripto para birimi dip desteği 17.700 dolarda buldu. Bu esnada, altcoin piyasası da düşüşteyken, ADA 0.479 dolardan 0.43 dolara geriledi.

Peki Pazar günü, bu düşüş yerine başka bir yükseliş hareketi getirecek mi? Bu düşüncenin temeli, ADA’nın geçen hafta sürdürdüğü yükseliş momentumu. Bu esnada, ADA grafiği yükselen bir üçgen formasyonu şekillendirdi. Aynı zamanda, ADA fiyatı 0,44 dolar (sarı) aralığının en düşük seviyelerinde destek buluyor. Şu anda 0.5169 dolardan işlem gören ADA, analist Akashnath S.’ye göre az 0,542 dolar noktasını hedefliyor.

Ayrıca, üçgen formasyonu ve dip uyumu birleştiğinde, 0,54-0,55 dolar doğru bir hareketi öneriyor. Ancak, burada alıcıların dikkat etmesi gereken bir husus var. Talep eksikliği bir endişe kaynağıydı, ancak fiyat hareketi 0,54 dolara bir hareketin hazırlandığını gösterdi. ADA, 0,5 dolarlık direnç bölgesini kırarsa ve önümüzdeki saatlerde/günlerde destek olarak yeniden test ederse, analiste göre ADA fiyatı 0,54 dolarlık bir kar alma seviyesi olmak üzere kısa vadeli bir satın alma fırsatı sunacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir