Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.833
% 2.15
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.833
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Gözler Bugün Bu 7 Altcoin’de: İşte Olacaklar!

Bitcoin, 38.000 doların biraz üzerine çıkarak kademeli olarak değer kaybetmeye devam ediyor. Çoğu altcoin daha da fazla kan kaybediyor. Bitcoin 38.000 dolara düştüğü için son 24 saat içinde kaybı yoğunlaştı. Altcoin’ler de kırmızının derinliklerinde, Ethereum 2.600 dolarda, Cardano 1 doların oldukça altında ve AVAX 80 doların altında. Ancak kripto para piyasasında gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. coinmuhendisi.com olarak, bugün 7 altcoin projesinde yaşanacak veya yaşanmış olan gelişmeleri aktarıyoruz…

Bugün, bu altcoin projelerine dikkat: İşte yaşanacak gelişmeler

Bitcoin ve altcoin piyasasındaki olumsuz fiyat hareketi bir yana, çeşitli projelerde birçok gelişme yaşanmaya devam ediyor. Hafta sonu da hareketli olan piyasanın ekosisteminde nelerin yaşanacağını aşağıdaki listede görebilirsiniz:

  • Stadium (STD), NFT pazaryeri lansmanını gerçekleştiriyor.
  • Filecoin (FIL), Orbit topluluk buluşması gerçekleştirecek. Buluşma, özellikle Uganda’daki üyeleri kapsayacak.
  • Radio Caca (RACA), CoinEx’in ev sahipliği yapacağı bir soru cevap etkinliğine katılacak. Etkinlik, Vietnam’da gerçekleşecek.
  • SparkPoint (SRK), SparkNFT platformu için yeni güncellemelere yönelik açıklamalar yapacak.
  • BKEX, Dopex’i (DPX) Tether (USDT) çifti ile Türkiye saati ile 10.00’da listeledi.
  • MEXC Global, yeni kickstarter projesi için Katana Inu’yu (KATA) oylamaya açtı.
  • MEXC Global, Sportium’u (SPRT) listeledi.

Kripto para piyasası kan döküyor

Bu sırada kripto para piyasaları düşüş yaşıyor. Salı ve Çarşamba günü, kripto para birimi en son düşüşünden 42.000 dolara toparlandı ve yaklaşık 45.000 dolara sıçradı. Ancak, ayılar oynamaya başlayınca yukarı doğru devam edemedi. Birkaç saat içinde varlığı güneye ittiler ve BTC kendisini 40.000 doların üzerinde kalmak için mücadele ederken buldu. Başlangıçta bu seviyeyi korumayı başarsa da, ayılar baskıyı sürdürdü ve Şubat ayının başından beri ilk kez bu seviyenin altına indi. Sonraki saatlerde manzara daha da kötüleşti ve Bitcoin 38.000 doların biraz üzerine düştü ve bu yeni iki haftalık en düşük fiyat noktası oldu. Bu nedenle, Bitcoin’in piyasa değeri, gün önce 850 milyar dolara yaklaştıktan sonra 725 milyar dolara düştü.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir