Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$71.127
% 2.73
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 71.127
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Gözler Bu 8 Altcoin’de: 2 Yeni Borsaya Giriyorlar!

Singapur merkezli borsa devi Crypto.com, platforma her ikisi de kullanıcılara aktif katılım yoluyla kazanma yeteneği sunan iki küçük altcoin ekliyor. Öte yandan Coinbase, saklama hizmetleri (custody) desteğini dört merkezi olmayan finans (DeFi) tokenı da dahil olmak üzere çeşitli altcoin’lere genişleterek kripto para birimi alanında genişlemeye devam ediyor. İşte detaylar…

Crypto.com, 2 yeni altcoin listeledi

Crypto.com, platforma çeşitli altcoin’ler ekledi. Eklenenlerin birincisi; egzersizi, sosyalleşmeyi, oynamayı ve kripto para kazanmayı bir araya getiren bir Web 3.0 fitness protokolü olan, “move-to-earn”, yani” kazanmak-için-hareket-et” projesi Step App (FITFI) oldu. Crypto.com, FITFI’nin çeşitli fiat para birimleri kullanılarak satın alınabileceğini söylüyor. Proje, 2021’in dördüncü çeyreğinde başladı ve son beta lansmanından önce 113.000’den fazla kayıt aldı. Uygulamanın oyun tarafının bir parçası olarak, kullanıcılar, NFT’ler biçiminde spor ayakkabı satın alabilecekler.

Öte yandan borsa, SplinderShards’ı (SPS) ekliyor. SplinderShards, kullanıcıların proje yönetimine katılmalarını sağlayan oyna-kazan dijital kart oyunudur.  Oyun, canavarlarla savaşan bir ortaçağ temasına sahip ve Magic the Gathering ve Hearthstone gibi klasiklerin hayranlarına hitap ediyor. Şu anda oyunun genişleyen kitaplığında 500’ün üzerinde benzersiz kart bulunurken, oyuncular istedikleri kadar 60’tan fazla benzersiz oyun içi yetenekten faydalanabilir.

Coinbase Custody platformuna yeni eklemeler yapıldı

Bu sırada, ABD merkezli kripto para borsası Coinbase, yeni bir duyuruda, Coinbase Custody’e altı yeni kripto para birimi eklediğini söyledi. Coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere Coinbase Custody, büyük parası olan kurumsal yatırımcılar için bir saklama hizmetidir. Coinbase’den ilk onay alan Bifrost (BFC), kendisini dünyanın ilk Blockchain ara yazılımı, Kusama (KSM) üzerine kurulu bir DeFi protokolü olarak tanımlıyor. Ardından Ethereum tabanlı DeFi platformu olan Coin98 (C98) geliyor.

Coinbase’in saklama hizmeti listesine ayrıca Web 3.0 için tasarlanmış çok zincirli, likidite sağlayan merkeziyetsiz kripto para borsası DODO (DODO) da katılıyor. Coinbase ayrıca Reef Finance (REEF), Metal (MTL) ve Prometeus’u (PROM) platforma ekledi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir