Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.060
% 0.45
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.060
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Gözler Bu 20 Metaverse Coin’de: Listeye Girdiler!

Kripto ve Blockchain ile teknolojinin geleceğine odaklanan ünlü bir Youtube kanalı olan Paul Barron Network, Crypto Power Index verilerine dayanarak Nisan ayında piyasa değeri, duyarlılık ve amplifikasyona göre sıralanmış ilk 20 metaverse coin projesini paylaştı. İşte detaylar…

İşte çeşitli metriklere göre üst sıralarda yer alan metaverse coin projeleri

Çoğundan daha fazla öne çıkan büyük bir proje STEPN (GMT) oldu. STEPN, alanda patlama yaşayan tokenlardan biridir. Hem duyarlılık (yüzde 75.36 ile) hem de güçlendirme (yüzde 74.63 ile) konusunda oldukça iyi durumda. Illuvium (ILV) iki numarada geliyor. The Sandbox (SAND) yüzde 72,83 duyarlılıkla 3 numarada, ancak amplifikasyonları biraz düşük. Dördüncüsü yüzde 72,68’lik duyarlılık ve yüzde 71,69’luk amplifikasyon ile ApeCoin (APE) oluyor.

Bir sonraki beş numara, RedFox Labs (RFOX). RFOX, çok yüksek amplifikasyonla yüzde 72.61’de tutunuyor. Verasity (VRA) da ilk 10’da yer alıyor. Gamesstarter (GAME), Ethernet Chain (ERN), Decentraland (MANA) ve Mobox (MBOX) ilk 10’u tamamlıyor.

Listenin geri kalanında hangi coin’ler yer alıyor?

Seedify (SFUND) ve Immutable X (IMX), 11 ve 12 numaralarında geliyor. Listenin gerisine baktıkça insanların token hakkındaki konuşmalarında, yani duyarlılığa dair biraz yavaşlık görmeye başlıyoruz. Gala (GALA), yüzde 71.08 ve yüzde 71.18 oranlarıyla buna iyi bir örnek sunuyor. GALA, ilk 10’daki bir başka coin’dir. İlk 20’deki diğer altcoinler 13 numaradaki Enjin Coin (ENJ)’dir. Axie Infinity (AXS) 14 numaradadır. 15 numara Flow (FLOW), Adshares (ADS) 16 numaradır. Gala (GALA), Vulcan Forged (PYR), Arweave (AR) ve DeRace (DERC) sırasıyla 17, 18, 19 ve 20 numaralarıyla listeyi sonlandırıyor.

coinmuhendisi.com olarak da bildirdiğimiz üzere duyarlılık, yatırımcıların duygularına dayansa da amplifikasyon insanların kafasını karıştırabiliyor. Paul Barron Network’ün açıklamasına göre amplifikasyon, bir dijital ekosistem varlığında takipçilerin çeşitli sosyal medya platformlarında ve arama, mobil etkileşim, mobil uygulama kullanımı ekosistemleri içinde nasıl etkileşime girdiğine dayanır. Bu tür etkileşimler, bir topluluğu etkilemek için bir dijital ayak izi puanı ve amplifikasyon yaratıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir