Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.802
% 2.68
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.802
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Gözler Bu 15 Altcoin’de: Binance Piyasalarında Trend Oldular!

Altcoin projelerine dair önemli haberleri ve istatistikleri yayınlayan CrytoDiffer, kripto para borsası devi Binance üzerinde trend olan ve en çok aranan 15 altcoin projesini paylaştı. Şimdi coinmuhendisi.com olarak 8 Ocak 2022 itibariyle Binance’de trend olan altcoin projelerine eğiliyoruz.

Binance (BNB)’de trend olan altcoin projeleri

Bugün en çok aranan altcoinler arasında Binance borsasının kripto para birimi BNB ilk sırada. İkinci sırada ise FTM var piyasa değerine göre 30. sırada. Piyasa değerine göre 9. sırada olan Polkadot (DOT) listenin üçüncü sırasında. Amiral gemisi kripto para birimi Bitcoin (BTC) ise 42 bin doların hemen üzerinde seyrettiği şu günlerde ancak dördüncü olabildi. Beşinci sırada öncü altcoin ETH geliyor ve şu sırada 3200 dolar civarlarında seyrediyor. Geçtiğimiz aylarda ETH’nin rakibi olarak parlayıp yeni ATH’sine ulaşan Solana (SOL) yazım sırasında 140 dolar seviyelerinde işlem görüyor ve listede altıncı sırada. Yedinci sırada SHIB var; Kasım ayındaki baş döndüren bir rallinin ardından yazım zamanında 0,000029 dolardan işlem görüyor ve piyasa değerine göre 13. sırada.

Sekizinci sırada piyasa değer sıralamasında 19. olan ATOM bulunuyor. Onu LINK takip ediyor, piyasa değerine göre ise 16. sırada. LINK’i MATIC takip ediyor piyasa değeri olarak 15. sırada. Piyasa değeri ile yedinci sırada olan Cardano (ADA) listemizde kendisine on birinci sırada yer bulabiliyor. 12. sırada kripto piyasasında büyüklük bakımından 43. sırada kendine yer bulan Decantraland (MANA) dikkat çekiyor. Piayasa değerine göre 10 olan LUNA listenin 13. sırasında. Listede son iki sırayı sırasıyla AVAX ve ICP paylaşıyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir