Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.605
% 0.24
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.605
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Gözler Bu 11 Altcoin’de: Dev Gelişmeleri Duyurdular!

Piyasa lideri Bitcoin 39 bin doları hafif bir yükselişe tekrar ele geçirirken, altcoin piyasasının çoğu üyesi bu ivmeden geri kalmıyor. Ethereum, Cardano, Solana ve diğer ilk 10 kripto para birimleri son 24 saatlik kazanımlarını artıya çekmek üzere uyandı. Fiyatlar bir yana, bu yazıda, haftanın en önemli ortaklık, listeleme ve yatırım haberlerini listeleyelim.

İşte altcoin piyasasından son gelişmeler

  • Shiba Inu topluluğu Shiba Army, her ayın 15’inde düzenlenen “token burn” kampanyasıyla 3 bin dolardan fazla SHIB’yi dolaşımdan çıkardı. Toplam 140,7 milyon SHIB’in yanında, son 24 saatte 11 milyon SHIB daha ölü cüzdana aktarıldı.
  • Polkadot’un (DOT) ağlar arası ekosisteminde dApp’ler için ilk akıllı sözleşme platformu olan Moonbeam Network, önemli bir kilometre taşı kaydetti. İlk 60 günde, Moonbeam üzerinde, 200 bin cüzdan, 3 milyon işlem, 225 milyon dolarlık GLMR stake edildi.
  • Bireysel kullanıcılar için ödeme yöntemleri sunan bir Web3 platformu olan JINKOU, bireysel operasyonları için bir ödeme yöntemi olarak Terra USD (UST) stablecoin’i kabul edeceğini duyurdu.
  • Eylül 2021’de piyasa sürülen 250 milyon dolarlık Creators Fund aracılığıyla Ripple, çeşitli NFT projelerine yaklaşık 4000 sanatçı, şarkıcı, oyun tasarımcısı ve geliştirici eklediğini bildirdi.
  • Balina izleme platformu WhaleStats, son 24 saat içinde en çok işlem gören altcoin/token’lerin USDC, USDT, ETH, BUSD, MATIC, FTM, SHIB, YFI, AAVE ve SNX olduğunu bildirdi.
  • Stellar Development Foundation ve MoneyGram, kurucuların finansal katılımı ve eğitimi için bir startup-destek platformu olan Techstars ile ortaklık kurduklarını duyurdu. Gönderideki bilgilere göre program, hızlandırıcı program aracılığıyla desteklenmesi gereken erken aşama projelere yönelik.
  • TerraUSD (UST) stablecoin ve Terra (LUNA) Blockchain ekosistemini geliştiren Terraform Labs (TFL), Luna Foundation Guard’a (LFG) 1 milyar dolar yatırım yaptığını duyurdu.
  • Shiba Inu (SHIB), Venezuela’da “40&20Ccs” olarak adlandırılan yeni bir işletme tarafından ödeme yöntemi olarak kabul edildi.
  • Yetişkinlere yönelik çevrimiçi bir abonelik platformu olan OnlyFans, Ukrayna’ya 1,3 milyon dolarlık ETH bağışladı. Platform, miktarı Ukrayna’nın DAO’suna bağışladı. Daha önce NFT satarak 6,1 milyon dolar bağışlamıştı.
  • Gizlik odaklı kripto para birimi Zcash (ZEC), geçtiğimiz hafta içinde 420 milyon dolarlık hacim kazandı. Sadece yedi gün içinde piyasa değeri 1,70 milyar dolardan 2,10 milyar dolara yükseldi.
  • WhaleStats, Ethereum balinalarının son 24 saatte 2,6 milyon dolar değerinde Polygon (MATIC) satın aldığını bildirdi.

Coinmühendisi.com olarak aktardığımız, Ethereum balinalarının satış yaptığı altcoin’lerin listesine buradan ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir