Kriptolar:
29413
Bitcoin:
$64.543
% 0.85
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.13
Piyasa Değeri:
$2.39 T
% 0.96
Korku & Açgözlülük:
72 / 100
Bitcoin:
$ 64.543
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.39 T

Gözler Bitcoin Piyasasında: 2 Önemli Duyuru Bekleniyor!

Mart ayı boyunca meteorik bir yükselişin ardından BTC, Miami’de devam eden Bitcoin 2022 konferansı öncesinde hafif bir düzeltme gördü. Dünyanın en değerli kripto para birimi, nadir görülen bir yükselişin tadını çıkarıyor ancak Bitcoin konferansından gelen herhangi bir büyük olumlu haberle desteklenebilir. 9 Nisan’da sona erecek konferanstan gelebilecek 2 kritik duyurunun ayrıntılarına göz atalım…

Samson Mow ve Jack Mallers, Bitcoin 2022’de büyük duyurular planlıyor

Çarşamba günü El Salvador başkanı Nayib Bukele’nin 7 Nisan’da yapacağı sunumu iptal edeceği haberine rağmen, etkinlik gündeminde hala geçen yıl Latin Amerika’da Bitcoin’in benimsenmesini artırmak için aktif olarak çalışan konuşmacılar yer alıyor. Bugün yapılacak en az iki büyük duyuru gözleri konferansta tutuyor. Bunlardan biri; Pixelmatic CEO’su ve eski Blockstream baş strateji sorumlusu Samson Mow’un bu akşam saat 17:45’ta yapacağı konuşma. Mow, Nayib Bukele’nin konuşmasını iptal edeceğini duyurması ardından aşağıdaki tweet ile heyecan verici bir açıklama yaptı:

O zaman sanırım yarınki duyurumda 100x kaldıraç kullanmam gerekiyor

Mow, El Salvador’un Mart ayında piyasaya sürülmesi planlanan ve şu anda bir sonraki duyuruya kadar beklemede olan Bitcoin tahvilinin geliştirilmesinde önemli bir rol oynamıştı. 1 Mart’ta beş yıl sonra “ulus devlet Bitcoin kabulüne odaklanmak” için Blockstream’den ayrıldığını duyurdu. Kritik bir diğer ise bu akşam saat 16:35’te başlayan Strike CEO’su Jack Mallers’in konuşması. Lightning Network destekli mobil ödeme uygulamasının tanıtımı için yatırımcılara sunum yapıyor. Uygulama şu anda ABD, El Salvador ve Arjantin’de mevcut.

Jack Mallers’ın konuşması ülkelerin BTC kabulünde etkili oldu

Geçen yıl Bitcoin 2021 konferansında Mallers, ülkelerin Bitcoin benimseme fırsatları hakkında bir konuşma yaptı ve bu, Bukele’nin El Salvador’da Bitcoin’i resmi para birimi olarak kabul edeceğini duyurduğu an oldu. Mallers, bunun gerçekleşmesi için mevzuatın oluşturulmasına yardım etmede rol oynadığını söyledi. Bu arada, 31 Mart’taki bir röportajda, Bitcoin 2022 katılımcılarının neler bekleyebileceklerine dair ipucu vermesi istendiğinde podcast sunucusu Natalie Brunell’e “gemiye daha fazla yatırımcı almamız gerekiyor” dedi. 9 Nisan’da sonra erecek etkinlikten öne çıkan başları Coinmuhendisi.com olarak aktarıyor olacağız.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir