Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.652
% 2.04
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.652
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Gizemli Analist Uyardı: Bu 2 Altcoin, Keskin Düzeltilebilir!

Popüler bir kripto analisti ve traderı, akıllı para yatırımcılarının iki altcoin projesinde de keskin düzeltmeler beklediğini söyleyerek Cardano (ADA) ve Solana (SOL) traderlarını uyardı. coinmuhendisi.com olarak Pentoshi’nin analizinin detayları aktarıyoruz…

Pentoshi, bu 2 altcoin projesine yatırım yapanları uyardı

Pentoshi ismiyle tanınan anonim kripto para analisti, akıllı sözleşme platformu Solana’nın Ocak 2021’de 1,51 dolardan şu anki fiyatı olan 168,32 dolara yükselmesinin ardından derin bir geri çekilme beklediğini söyledi. Ayrıca, akıllı paranın da bunun gibi grafiklere bakıp “sermayeyi dağıtma zamanı olduğuna” karar verebileceğine dikkat çekti. “Sabırsızların parasını alacaklarına” dikkat çekti. Analist, yine de birinci çeyreğin birçok insan için iyi çıkışlar sağladığını düşünüyor.

Öncü kripto para birimi Bitcoin’e (BTC) gelince, Pentoshi, BTC’de düşüş eğilimindeyken, önemli bir direnç seviyesini geri almayı başardığında önyargısını değiştirmeye hazır olduğunu söylüyor. Öte yandan Cardano’yu (ADA) inceleyen Pentoshi, akıllı sözleşme platformunun 3.00 dolardan sert düşüşün ardından bir ralli için geleceğini söylüyor. Ancak, rallinin, ADA’yı potansiyel olarak 1,00 doların altına çekebilecek satış baskısı ile karşılanacağı konusunda uyarıyor. Yazım sırasında 1.35 dolardan işlem gören altcoin için analist, aşağıdaki ifadeleri kullanıyor:

ADA için 2022’nin ortası veya sonlarına doğru tahminim. O seviyeyi (1.00 dolar) ziyaret ettiğimizde, bu seviyeyi kaybedersek ışıkları söner. Twitter’da şöyle tweetler olacak: ‘Bu seviyeyi kaybederse ışıklar sönecek’. Ama aslında ışıklar tamamen kesilmiş olacak.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir