Kriptolar:
29351
Bitcoin:
$66.561
% 0.30
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.27
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 0.14
Korku & Açgözlülük:
71 / 100
Bitcoin:
$ 66.561
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Gifto Nedir? GTO Coin Nasıl Alınır?

Gifto nedir? Gifto, dünyanın en büyük blockchain hediye platformu olmayı amaçlayan bir blockchain projesidir. Bu makalede Gifto nedir, nasıl çalışır, ne sunar, GTO coin nedir, ne için kullanılır, nasıl alınır gibi merak edilen soruların yanıtlarını bulabilirsiniz. coinmuhendisi.com olarak, sizin için araştırıp derledik.

Gifto nedir?

2017 yılında Binance Launcpad üzerinde yayınlanan Gifto, bir uygulama token projesidir. Proje, blok zinciri alanındaki en büyük hediye platformu olmayı amaçlamaktadır. Ethereum Blockchain üzerine inşa edilmiş platformun yerel kripto para birimi GTO coin’dir.

Anonim geliştiriciler tarafından piyasaya sürülen hediye protokolü, sosyal medya platformlarında Ethereum Blockchain üzerinden ERC-721 akıllı kontratıyla oluşturulmuş hediyeler göndermeyi mümkün kılar. Platform, bunu yapmak için akıllı sözleşmelerden yararlanır. Protokol, kullanıcıların hediyelerini kolayca yönetmesine ve sınıflandırmasına izin verir. Hediye içerik oluşturucuları, istatistikleri görebilir. Böylece, hangi hediyenin izleyicileri için daha iyi bir seçim olacağını analiz edebilir ve daha fazla para kazanabilirler. Projenin üç temel hizmeti bulunur.

Protokol aracılığıyla kullanıcılar, kişiye özel hediyeler üretebilir. Bunun yanında, hediye oluşturma aşamasında diğer kullanıcılarla iş birliği yapabilir ve yeni pazarlar yaratabilirler. Son olarak kullanıcılar, protokol aracılığıyla GTO tokeni, sosyal medya platformlarında gönderebilir veya alabilir.

GTO coin nedir? Ne için kullanılır?

Gifto protokolünün yerel kripto para birimi olarak çalışan GTO coin, bir ERC-20 tokenidir. Tokenin çeşitli kullanım durumları bulunur. Kullanıcılar, GTO’yu kullanarak hediye oluşturabilir, satabilir ve alabilir. Ayrıca token, işlem ücretlerini azaltmak ve düğüm çalıştırarak bu ücretlerden pay almak için kullanılabilir.

Yazının yazıldığı sırada kripto para, 36,2 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahipti. CoinMarketCap’ın verilerine göre, genel kripto listesinde 637. sırada bulunuyordu. Ek olarak, 770 milyon adet GTO coin dolaşımdaydı.

Avantajları nelerdir?

Kullanıcılar, protokol aracılığıyla hediye oluşturabilir ve bu hediyeleri sosyal medya platformlarında gönderebilir.Protokol, tüm işlemleri şeffaf bir biçimde gerçekleştirir. Platform, DPOS algoritması sayesinde yüksek hızlı ve dengeli bir şekilde çalışır ve Binance Launcpad’de yayınlanan ilk IEO projesidir.

Dezavantajları nelerdir?

Protokolün yoğunlaştığı alanda rekabet gittikçe artmaktadır. Gifto zaman içerisinde geri düşebilir ve rakiplerinin gölgesinde kalabilir. Bunun yanında GTO coin, uzun süredir durgun bir fiyat hareketi izlemektedir.

Gifto nedir? GTO coin nasıl alınır?

Mevcut olarak GTO coin, Binance, OKEX ve ACE gibi kripto borsaları tarafından listelenmektedir. Gifto projesiyle ilgilenen yatırımcılar, bu borsalardan birine üye olup para yatırarak GTO token satın alabilir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir