Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.575
% 0.79
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.575
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Alacaklı Komitesi, Genesis’in Likidite Sorunlarını Çözmek İçin Plan Önerdi

genesis

Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss bir tweet’inde, bir alacaklı komitesinin kripto borsası Gemini’yi de içeren Genesis ve Digital Currency Group’a (DCG) “varlıkların geri kazanımı için bir yol sağlamak” için bir plan sunduğunu söyledi. Komite bu hafta bir yanıt bekliyor.

Şubat 2021’de, boğa piyasasının zirvesinde Gemini, müşterilere kripto mevduatlarına %7,4’e kadar faiz sunan Gemini Earn’ı oluşturmak için Genesis ile ortaklık kurmuştu. Kasım ayı ortasında Genesis, FTX kaynaklı piyasa çalkantısı nedeniyle para çekme işlemlerini askıya aldı ve bu süreçte Gemini Earn fonlarını dondurdu.

DCG’nin iletişim ve pazarlamadan sorumlu başkan yardımcısı Amanda Cowie, o dönemde yaptığı açıklamada, “Bu karar, FTX iflasının neden olduğu aşırı piyasa kargaşası ve sektör güven kaybına yanıt olarak alındı” dedi.

“Bu karar Genesis’teki kredi verme işini etkilemekte olup Genesis’in alım satım veya saklama işlerini etkilememektedir. Daha da önemlisi, bu kararın DCG’nin ve tamamına sahip olduğumuz diğer iştiraklerimizin ticari faaliyetleri üzerinde hiçbir etkisi yoktur.”

Daha önceki raporlar, alacaklı komitesine borçlu olunan toplam 1,8 milyar $’dan Gemini’ye borçlu olunan toplam tutarın değerini 900 milyon $ olarak belirlemişti.

Yatırım bankası Houlihan Lokey, Alacaklılar Komitesi adına mali danışman olarak tutuldu ve hukuk firması Proskauer Rose danışman olarak görev yapıyor.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir