Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.827
% 0.98
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.827
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Genesis İflas Davasının İlk Duruşması 23 Ocak’ta Yapılacak

Genesis

Mahkeme dosyalarına göre, geçtiğimiz hafta bölüm 11 iflas başvurusunda bulunan Genesis şirketinin ilk duruşması 23 Ocak’ta başlayacak.

Geçtiğimiz hafta kripto sektöründe, özellikle FTX çöküşünden iflas edeceği konuşulan Genesis, bölüm 11 iflas başvurusu yaptı.  Ana şirket DCG ise iflas başvurusuna dahil olduğunu reddetmiş, Genesis şirketinin iflas kararının bağımsız bir komite tarafından alındığını söylemişti.

Mahkeme dosalarından edinilen bilgilere göre şirketin iflas davası 23 Ocak tarihinde başlayacak.

İlk Duruşma 23 Ocak^ta Görülecek

Mahkeme dosyalarından edinilen bilgilere göre Genesis Capital’in ilk iflas duruşması 23 Ocak günü. Davaya New York Güney Bölgesi Birleşik Devletler İflas Mahkemesi Yargıcı Sean H. Lane bakacak.

İflas avukatı Mark Pfeiffer yaptığı açıklamada, bölüm 11 başvurusu kapsamında şirketlerin alacaklılara bir yeniden yapılanma planı önerebileceğini ve aynı zamanda işlerini yürütmeye devam etmelerine izin verileceğini söyledi.

Mahkeme, iflas işlemlerinin ilk adımında Genesis tarafından Bölüm 11 kapsamında talep edilen yardımın kabul edilip edilmeyeceğine karar verecek.

İşlemlerin bir parçası olarak şirkete bir komite atanacak. Komite, önemli kararlar ya da değişiklikler yapılmadan önce şirketlere danışılmasını talep etme ve yeniden yapılanma planına katılma hakkına sahip olacak.

Bir basın açıklamasına göre, Genesis Bölüm 11 planı, tüm taleplerin küresel olarak çözülmesini ve varlıkları alacaklılara dağıtacak bir vakıf oluşturulmasını gerektiriyor. İkili bir süreç kapsamında şirketler, işlerinin yeni bir sahiplik altında ortaya çıkmasını sağlayacak satış, sermaye artırımı ve/veya bir özsermaye işlemi peşinde koşacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir