Kriptolar:
29174
Bitcoin:
$63.088
% 4.78
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.34
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 0.50
Korku & Açgözlülük:
74 / 100
Bitcoin:
$ 63.088
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Genesis, İflas Başvurusunda Bulunmayı Planlıyor

Genesis

Kripto para şirketi DCG’nin bir yan kuruluşu olan Genesis şirketinin hafta başında iflas başvurusunda bulunacağı iddia ediliyor.

Genesis, Kasım ayında kripto borsası FTX’in 11. Bölüm başvurusundan önceki duruma benzer bir durumla karşı karşıya. 18 Ocak tarihinde Bloomberg tarafından yayınlanan bir habere göre şirket, likidite sıkışıklığı nedeniyle nakit toplayamaması halinde iflas başvurusunda bulunmayı planlıyor.

Haber, Amerika Birleşik Devletleri Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun 12 Ocak’ta Genesis ve kripto borsası Gemini’yi Gemini’nin “Earn” programı aracılığıyla kayıtsız menkul kıymetler sunmakla suçladığını duyurmasının ardından geldi. Dava halen devam ediyor.

Gemini’nin kurucu ortağı Cameron Winklevoss Genesis’in Gemini’ye aynı programın bir parçası olarak ödünç verdiği fonlar için 900 milyon dolar borçlu olduğunu iddia etti.

Genesis, FTX’in iflas başvurusunun ardından para çekme işlemlerini askıya aldı. Firmanın da iflas başvurusunda bulunması halinde bu, Terraform Labs, Voyager Digital, Celsius Network, Three Arrows Capital, FTX ve BlockFi’nin de aralarında bulunduğu bir dizi çöküşün sonuncusu olacak.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir