Kriptolar:
29320
Bitcoin:
$66.109
% 0.02
BTC Dominasyonu:
%53.7
% 0.15
Piyasa Değeri:
$2.44 T
% 2.51
Korku & Açgözlülük:
73 / 100
Bitcoin:
$ 66.109
BTC Dominasyonu:
% 53.7
Piyasa Değeri:
$2.44 T

Genesis, Gemini Müşterilerine 900 Milyon Dolar Borçlu

Genesis İflas

ABD merkezli kripto şirketi Genesis, kripto borsası Gemini‘nin müşterilerine 900 milyon dolar borçlandı.

Kripto ayı piyasasının devam ettiği bu günlerde, iflas ve çöküş olaylarının etkileri ağır hissediliyor. Dünyanın en büyük kripto para borsalarından birisi olan FTX, likidite krizi ve iflas süreci ile piyasayı yeni bir döneme soktu. Bu yeni dönemde, kripto para borsaları şeffaflık ve rezerv kanıtı sistemlerine odaklandı. Gelişen ve benimsenen kripto endüstrisinde, iflas olaylarının ardı arkası kesilmiyor. Son olarak Genesis, iflas ve borç iddiaları arasında yeniden gündeme geldi. Financial Times‘ın yaptığı habere göre, Genesis şirketinin Gemini müşterilerine ciddi bir borcu bulunuyor.

Genesis ve Digital Currency Group, Gemini Müşterilerine Borçlu

Kripto şirketi Genesis, zorlu süreçlere girdiğini belirterek sektörü tehlikeye soktu. Şirket, Earn protokolü için Gemini borsası ile birlikte hareket ediyor. Geçtiğimiz günlerde Gemini, Earn protokolü nedeniyle sorunlardan etkilendiğini duyurmuştu.

Genesis ve ana şirketi Digital Currency Group, likidite krizini atlatmak için yoğun mesai harcıyor. Ancak tüm bu süreçlerin ortasında, Gemini müşterilerinin 900 milyon doları sıkıntılı şirkette sıkışmış durumda.

Gemini borsası, fonları geri almaya çalışıyor. Ayrıca borsanın oluşturduğu alacaklılar komitesi, varlıkları telafi etmek için harekete geçti. Borsanın müşteri varlıkları olarak belirtilen 900 milyon doların, sorunlu şirket tarafından karşılanması bekleniliyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir