Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.254
% 0.94
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.254
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Genesis, Dava Sürecinin Mayıs’ta Biteceğini Düşünüyor

Genesis

Genesis davası devam ederken şirketin avukatı, bölüm 11 iflas sürecinin Mayıs ayı içerisinde biteceğini öngörüyor.

Kriptoo kredi platformu Genesis, geçtiğimiz hafta bölüm 11 iflas başvurusunda bulunacağını açıklamıştı. Şirket tarafından açıklanana göre, firmanın 100 binden fazla alacaklıya 3.4 milyar dolar borcu bulunmakta. Özellikle FTX çöküşünden büyük oranda etkilenen şirket, para çekme işlemlerini durdurmuştu. Geçtiğimiz hafta ise resmi olarak iflas sürecini başlatacağını açıklamıştı.

Reuters’in haberine göre, Şirketin avukatı, bazı sorunların çözümü ile iflas sürecinin Mayıs ayında bitebileceğini düşünmekte.

Genesis İflas Davası Mayıs Ayında Bitebilir

Firmanın avukatına göre, alacaklılarla olan anlaşmazlıkların bu hafta içinde çözülebileceği ve sürecin Mayıs ayı içinde bitebileceği düşünülmekte.

Avukat Sean O’Neal yaptığı açıklamada, anlaşmazlıkların bu hafta çözülebileceğini ve gerekirse hakimin bir arabulucu ataması isteyeceğini söyledi.

“Şu anda burada otururken, bir arabulucuya ihtiyacımız olacağını sanmıyorum. Ben çok iyimserim.”

23 Ocak tarihinde iflas sürecinin ilk duruşması gerçekleştirildi. Dava yargıcı Sean Lane, firmaya bir dizi önerge sundu.  Bunların arasında firmanın çalışanlarına ve satıcılarına ödeme yapmasına izin verilmesi yer alıyor.

Lane, Genesis’in gizlilik kaygılarını gerekçe göstererek alacaklı listesindeki müşteri isimlerini açıklamasına gerek olmadığını da sözlerine ekledi. Ayrıca yargıç firmayı, kullanıcıların ismini açıklaması halinde dolandırıcılıklara karşı uyarması gerektiğini söyledi.

Genesis, 19 Mayıs’ta kısa bir süre içinde iflastan çıkma planıyla varlıklarını açık artırmada satacağını söyledi. Şirketin en büyük borçlusu ise ana şirket Digital Currency Group oldu. Genesis’in DCG’ye toplamda yaklaşık 1,65 Milyar dolar borcu bulunmakta.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir