Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.790
% 1.74
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.790
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Genesis, Bitcoin Cash Destekçisine Dava Açtı

CFTC

İflas eden kripto kredi kuruluşu Genesis, çözülmemiş kripto opsiyon işlemleri nedeniyle,  Roger Ver’e 20 milyon dolarlık dava açtı.

Kripto firmaları, çeşitli nedenlere bir çok davaya konu olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde bölüm iflas başvurusunda bulunan Genesis karşı bir dava açtı. Mahkeme gözetiminde yeniden yapılandırma planı başlatan şirket, Roger Ver’e 20 milyon dolarlık dava açtı.

Genesis’ten Roger Ver’e Dava

İflas eden kripto kredi kuruluşu Genesis’in bir parçası olan GGC International, 23 Ocak’ta Bitcoin Cash destekçisi Roger Ver’e dava açtı. New York Eyalet Yüksek Mahkemesi’nde açılan davada şirket, Roger Ver’in 30 Aralık’ta sona eren kripto opsiyon işlemlerini çözemediğini iddia etti.

Açılan dava sonucu Ver’e cevap hakkı için 20 günlük bir süre verilmekte. Açılan davanın toplam tutarı ise 20 milyon dolar civarında. Roger Ver bu süre zarfında cevap vermezse toplam tutarı varsayılan olarak ödemek zorunda kalacak.

İngiliz Virgin Adaları merkezli bir şirket olan GGC International,  Genesis Bermuda Holdco Limited’e aittir. Ayrıca bu kuruluş bölüm 11 iflas başvurusunda da yer almakta.

Geçtiğimiz yıl Ver’in, bir borcunu ödemediği iddia edilmişti. CoinFLEX CEO’su Mark Lamb, Ver’in firmaya 47 milyon USD Coin borcu olduğunu söyledi.

Ayrıca geçtiğimiz gün Genesis alacaklıları, Digital Currency Group’ ve CEO’su Barry Silbert’a dava açmıştı.

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz. Ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir