Kriptolar:
29435
Bitcoin:
$63.122
% 1.35
BTC Dominasyonu:
%53.4
% 0.02
Piyasa Değeri:
$2.36 T
% 1.49
Korku & Açgözlülük:
70 / 100
Bitcoin:
$ 63.122
BTC Dominasyonu:
% 53.4
Piyasa Değeri:
$2.36 T

Gelecek Haftalarda Fırlayacak 4 Altcoin Açıklandı!

Altcoin Sherpa takma adıyla bilinen ünlü kripto para analisti,174.500 Twitter takipçisine 4 altcoin projesiyle ilgili açıklamalarda bulundu. Analiste göre, listesine aldığı bu 4 altcoin, önümüzdeki haftalarda devasa fiyat yükselişleri yaşayabilir. coinmuhendisi.com olarak, analistin görüşlerini ve listedeki 4 altcoini aktarıyoruz.

İşte analistin listesindeki 4 altcoin

Analistin listesinde ilk sırada Terra (LUNA) var. Terra, LUNA token sahiplerinin ağ ücretlerini ödemesine, yönetişime katılmasına, Proof of Stake mutabakat mekanizmasında staking yapmasına ve sabit coinleri endekslemesine imkan tanır. Analist, LUNA’nın yerel bir taban oluşturmaya çok yakın olduğunu açıkladı ve şunları söyledi:

LUNA: 200 günlük üstel hareketli ortalamanın destek olarak korunması için hala bu seviyeyle arasında yeterince mesafe var, ancak bu alan daha önceleri de birkaç kez test edildi. Bunun belki dibi görmesi için 60 dolar seviyelerinin altına ani bir kırılma sorun teşkil etmeyecektir.

Analistin listesindeki bir diğer altcoin ise NEAR Protocol (NEAR). NEAR Protocol, kullanıcı erişilebilirliğine odaklanan, ölçeklenebilir, Proof-of-Stake ağıdır. Analist, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 20.44 dolara ulaştıktan sonra neredeyse yüzde 40’lık bir düzeltme yaşayan NEAR’ın, bir rahatlama rallisi başlatmaya hazır olduğuna inandığını söyledi ve şunları ekledi:

200 günlük üstel hareketli ortalama + 786 Fibonacci seviyesi göz önüne alındığında, bu alanın kısa vadeli bir sıçrama için hala iyi olduğunu düşünüyorum. Bununla birlikte, NEAR’ın tüm zamanların en yüksek seviyelerini kırmasını beklemiyorum.

Bu altcoin’ler büyük ralliye hazır

Altcoin Sherpa’nın listesinde üçüncü sırada DAO Maker (DAO) var. Ethereum blockchain’inde inşa edilmiş merkeziyetsiz finans ve risk sermayesi fonu olan DAO Maker platformunun yönetim token’ı DAO’dur. Analiste göre, DAO, şu anki fiyatı olan 3,28 dolardan yaklaşık yüzde 20’nin üzerinde bir ralli yapacak. Analist DAO için şunları söyledi:

Bence bu, şu anda daha iyi görünen altcoin tablolarından biri. 200 günlük üstel hareketli ortalama direnç olarak hareket edebilir, ancak bu, piyasadaki düşüşe rağmen son birkaç hafta içinde oldukça iyi kaldı. Sanırım 4 dolar yakında geliyor.

Analistin radarındaki son altcoin ise, LookRare’dir (LOOKS). LookRare, yatırımcıları, koleksiyoncuları ve yaratıcıları katılım için aktif olarak ödüllendiren bir NFT pazarıdır. Kullanıcılar LookRare’de NFT ticareti yaparak, LOOKS’u stake ederek ve daha fazlasını yaparak LOOKS token kazanabilirler. Altcoin Sherpa, LOOKS’un yükseliş ivmesini sürdürmek için kritik bir direnci aşması gerektiğini söyledi ve şunları belirtti:

LOOKS hala hareket ediyor. 1,40 dolardan ekledim ama keşke daha fazlasını ekleseydim. Tüm fiyat geçmişindeki 786 [Fibonacci seviyesi] + POC [kontrol noktası] birleşimini beğendim. Yine de 2.20 doları kırmak gerekiyor.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir