Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$61.983
% 0.46
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 61.983
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Gelecek Aylarda Dikkat Edilmesi Gereken 7 Altcoin Belli Oldu!

Kripto para piyasası 2022’nin dip seviyelerini belirlerken, yatırımcılar ve analistler en hızlı toparlanabilecek altcoin projelerini arıyor. Bu yazıda, analist Tommy Murphy’nin listesinden bu soruya cevap arayalım…

Önümüzdeki aylar için takip edilebilecek 7 altcoin

  • Ethereum, son yıllarda sürekli olarak Bitcoin’den sonra ikinci sırada yer alıyor ve en büyük ve en eski Bitcoin alternatifi. Şu anda ağda aktif olarak çalışan 2.921 uygulama var. Bazı uzmanlar, Ethereum’un teknolojisinin Bitcoin’inkiyle karşılaştırılabilir olduğuna işaret ediyor ve piyasa değerinin Bitcoin’i geçtiğini tahmin ediyor.
  • Ripple, bankalar ve diğer finansal kurumlar arasındaki işlemleri yönetmek için oluşturulmuş dijital bir finansal işlem ağıdır. Dünya Çapında Bankalararası Finansal Telekomünikasyon Derneği ile karşılaştırıldığında, XRP daha ucuz, daha hızlı ve iyi bir alternatif olarak kabul ediliyor.
  • Diğer altcoin’lerle karşılaştırıldığında, Solana Mart 2020’de geliştirildiğinden beri yeni gelen biri. Yeni bir kripto para olmasına rağmen, şu anda 33.238 piyasa değeri ile dünyanın en değerli altıncı kriptosu. Ek olarak, Ethereum’a göre daha ucuz ve daha hızlı işlem doğrulaması gibi çeşitli avantajlara sahip.
  • Polkadot, 2020 yılında Ethereum’un kurucu ortağı Gavin Wood tarafından başlatıldı. Kullanıcılar tarafından oluşturulan Blockchain olan parachains’e sahip bir mainnet işletiyor. Kullanıcılar farklı Polkadot parachainlerini çeşitli amaçlar için özelleştirebilse de, ağ, ana chain’i çalıştırmak için yalnızca bol miktarda bilgi işlem kaynağına ihtiyaç duyar.
  • Dogecoin, 2013 yılında Bitcoin’in bir parodisi olarak tasarladı ve piyasaya sürüldü. Dogecoin’in meteorik yükselişi Tesla CEO’su ve Dogecoin yatırımcısı Elon Musk’tan etkilendi. Milyarder Mark Cuban’da Bitcoin alternatifi olarak Dogecoin’i öneriyor.
  • Litecoin 2011 yılında, şu anda Coinbase Global için çalışan eski bir Google mühendisi olan Charlie Lee tarafından oluşturuldu. Bitcoin’den sonra ikinci olmak için tasarlandı ve daha kısa işlem onay sürelerine izin veren daha hızlı bir blok oluşturma oranı sağlıyor.
  • FTX Token, küresel bir kripto para borsasıdır. 14 Şubat itibariyle, FTT fiyatı, Ethereum için %62 kazanç ve Bitcoin için %12 kayıpla karşılaştırıldığında, yıldan yıla %100’den fazla değerlendi.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir