Kriptolar:
29284
Bitcoin:
$63.655
% 1.67
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.04
Piyasa Değeri:
$2.33 T
% 0.72
Korku & Açgözlülük:
66 / 100
Bitcoin:
$ 63.655
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.33 T

Geçtiğimiz Hafta (25 Ekim-31 Ekim) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine Ulaşan Kripto Varlıklar

Cryptorank verilerinden edinilen bilgilere göre 25 Ekim-31 Ekim tarihleri arasında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH), Solana (SOL), Fantom (FTM), SHIBA INU (SHIB), Axie Infinity (AXS), Ethereum (ETH) ve Decentraland (MANA) ulaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında geçtiğimiz hafta yaşanan hareketlilikle birlikte ATH yapan altcoinler sırasıyla şu şekilde;

  • Solana (SOL)
  • Fantom (FTM)
  • SHIBA INU (SHIB)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Ethereum (ETH)
  • Decentraland (MANA)

Solana (SOL): Solana, merkeziyetsiz finans (DeFi) çözümleri sağlamak için blockchain teknolojisinin izinsiz doğasına dayanan, oldukça işlevsel bir açık kaynak projesidir. Projeyle ilgili fikir ve ilk çalışmalar 2017’de başlarken, Solana merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından Mart 2020’de resmi olarak başlatıldı. Solana, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 25 Ekim 2021’de 218 dolarla ulaştı. Solana, 53 piyasa ve 21 borsada işlem görmektedir. En aktif borsası Binance’dir.

Fantom (FTM): aBFT olarak adlandırılan ilkeleri kullanarak DAG tabanlı dağıtık bir defter konsensüsü ile çalışan ve akıllı sözleşmeler için güvenli bir sanal makine sunan bir blok zincir platformu olan Fantom, DAG olarak adlandırılan ana sistemi ile Lachesis protokolü kullanılarak akıllı sözleşmelere yeni bir boyut kazandırmayı amaçlamaktadır. Fantom, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 26 Ekim 2021’de 3.47 dolarla ulaştı. 30 piyasa ve 22 borsada işlem gören Fantom’un en aktif borsası Binance’dir.

Shiba Inu (SHIB): “DOGE Killer” olarak adlandırılan kripto para, Dogecoin’den sonra piyasaya sürülmüştür. Ağustos 2020’de “Ryoshi” olarak bilinen anonim bir kişi tarafından oluşturulan merkezi olmayan bir kripto para birimidir. Shiba Inu, tüm zamanların en yüksek fiyatına (ATH), 28 Ekim 2021’de 0.0000877 dolarla ulaştı. Shiba Inu, 35 piyasa ve 31 borsada işlem görmektedir. En aktif borsası Binance’dir.

Axie Infinity (AXS): Oyun dünyasına blok zinciri teknolojisini dahil eden Axie Infinity, kısmen oyuncuları tarafından sahip olunan ve işletilen blockchain tabanlı bir ticaret ve savaş oyunudur. Piyasaya çıktığından bu yana büyük ilgi gören Axie Infinity, tüm zamanların en yüksek (ATH) fiyatına 29 Ekim 2021’de 162 dolara ulaştı. 38 piyasa ve 30 Borsada işlem gören Axie Infinity’nin en aktif borsası Binance.

Ethereum (ETH): Ethereum ilk olarak Kuzey Amerika Bitcoin Konferansında, Ethereum kurucusu Vitalik Buterin tarafından tanıtımı yapılan bir sistemdir. Genel olarak bir alt coin statüsünde görülse de Ethereum esasında blockchain teknolojisinin gelişmesini ve daha fazla alanda kullanılmasını amaçlayan bir yenilikçi bir sistemdir. Güç kaynağı olarak Ether (ETH) kripto para birimini alan bir Kripto İşletim Sistemidir. Ethereum, tüm zamanların en yüksek fiyatına (ATH), 29 Ekim 2021’de 4.416,05 dolarla ulaştı. 765 piyasa ve 92 borsada işlem gören Ethereum’un en aktif borsası Binance’dir.

Decentraland (MANA): Kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen dünyanın ilk merkezsiz sanal gerçeklik platformu olan Decentraland, ana özelliklerinden biri, sanal gerçekliğinde arazi satın alma ve üzerine inşa etme yeteneğidir. Decentraland, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 30 Ekim 2021’de 3.28 dolarla ulaştı. 65 piyasa ve 36 borsada işlem gören Fantom’un en aktif borsası Binance’dir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir