Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.804
% 3.13
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.804
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Geçtiğimiz Hafta (22-28 Kasım) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine (ATH) Ulaşan Kripto Varlıklar

Cryptorank verilerinden edinilen bilgilere göre 22 Kasım-28 Kasım tarihleri arasında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH), Elrond (EGLD), Crypto.com Coin (CRO), Decentraland (MANA), The Sandbox (SAND) ve Gala (GALA) ulaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında geçtiğimiz hafta yaşanan hareketlilikle birlikte ATH yapan altcoinler sırasıyla şu şekilde;

  • Elrond (EGLD)
  • Crypto.com Coin (CRO)
  • Decentraland (MANA)
  • The Sandbox (SAND)
  • Gala (GALA)

Elrond (EGLD): Elrond, parçalanmış durum mimarisine ve güvenli bir Hisse Kanıtı fikir birliği mekanizmasıyla tasarlanmış dağıtık bir veritabanıdır. Elrond PoS (Proof of stake) fikir birliği mekanizmasına sahip sharding (zincir parçalara ayrılmış) akıllı sözleşmelerin çalıştırıldığı platformdur. Elrond, tüm zamanların en yüksek (ATH) fiyatına 23 Kasım 2021’de 542 dolarla ulaştı. 20 piyasada ve 16 borsada işlem gören Binance’dir.

Crypto.com Coin (CRO): Finans hizmetleri şirketi Crypto.com tarafından geliştirilen, merkeziyetsiz ve açık kaynaklı blockchain ağı “Crypto.com Chain”in yerel dijital para birimidir. “Herkesin cüzdanına kripto para dahil etme” hedefiyle çalışan geliştiriciler, 2018 yılının sonunda CRO para birimini piyasaya sürdü. Crypto.com Coin, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 24 Kasım 2021’de 0,965 dolarla ulaştı. 38 piyasa ve 31 borsada işlem gören Crypto.com Coin’in en aktif borsası Kucoin’dir.

Decentraland (MANA): Kullanıcıların içerik ve uygulamalar oluşturmasına, deneyimlemesine ve bunlardan para kazanmasına olanak tanıyan, Ethereum blok zinciri tarafından desteklenen dünyanın ilk merkezsiz sanal gerçeklik platformu olan Decentraland, ana özelliklerinden biri, sanal gerçekliğinde arazi satın alma ve üzerine inşa etme yeteneğidir. Decentraland, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 25 Kasım 2021’de 5,85 dolarla ulaştı. 80 piyasa ve 47 borsada işlem gören Decentraland’ın en aktif borsası Binance’dir.

The Sandbox (SAND): Sandbox, merkezi olmayan bir sanal oyun dünyasını çalıştıran Ethereum üzerinde çalışan bir yazılımdır. Sandbox özünde, oyuncuların LAND adı verilen dijital arazileri satın alabilecekleri ve diğer kullanıcılarla paylaşmak için bunların üzerinde deneyimler oluşturabilecekleri bir oyundur. Sandbox tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 25 Kasım 2021’de 8,36 dolarla ulaştı. 54 piyasa ve 38 borsada işlem gören The Sandbox’un en aktif borsası Binance’dir.

Gala (GALA): Blockchain oyunlarından oluşan, ekosistem oluşturmayı amaçlayan bir GameFi platformu olan Gala Games, tek bir oyun değil, daha çok eğlenceyi önceleyen ve arka planda blockchain olan bir dizi farklı oyun sunar. Gala, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 26 Kasım 2021’de 0.821 dolarla ulaştı. 19 piyasa ve 12 borsada işlem gören Gala’nın en aktif borsası Binance’dir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir