Kriptolar:
29261
Bitcoin:
$64.110
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%54.1
% 0.32
Piyasa Değeri:
$2.31 T
% 3.67
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 64.110
BTC Dominasyonu:
% 54.1
Piyasa Değeri:
$2.31 T

Geçtiğimiz Hafta (20-26 Aralık) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine (ATH) Ulaşan Kripto Varlıklar

Cryptorank verilerinden edinilen bilgilere göre 20-26 Aralık tarihleri arasında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH), Lido Staked Ether (STETH), Convex Finance (CVX), ConstitutionDAO (PEOPLE), Cratos (CRTS) ve Vader Protocol (VADER) ulaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında geçtiğimiz hafta yaşanan hareketlilikle birlikte ATH yapan altcoinler sırasıyla şu şekilde;

  • Lido Staked Ether (STETH)
  • Convex Finance (CVX)
  • ConstitutionDAO (PEOPLE)
  • Cratos (CRTS)
  • Vader Protocol (VADER)

Lido Staked Ether (STETH): STETH coin, Ethereum ile stake edilerek karşılığında STETH tokeni kazanılan Ethereum blok zincirinde kurulmuş ilk yatırma miktarını günlük olarak tahakkuk eden bahis ödüllerini birleştiren bir projedir. STETH, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 23 Aralık 2021 tarihinde 4,119 dolarla ulaştı. 5 piyasa ve 4 borsada işlem yapan STETH’in en aktif borsası FTX Spot’tur.

Convex Finance (CVX): Convex Finance (CVX), stablecoin borsası Curve Finance üzerine kurulmuş yaratıcı bir DeFi protokolüdür. Convex, özünde, Curve likidite sağlayıcılarını ve CRV stake edenleri ek DeFi getirileriyle ödüllendirir. Convex Finance, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 23 Aralık 2021 tarihinde 49,43 dolarla ulaştı. 14 piyasa ve 11 borsada işlem yapan Convex Finance’ın en aktif borsası SushiSwap’tır.

ConstitutionDAO (PEOPLE): ConstitutionDAO, ABD Anayasası’nın orijinal bir kopyasını satın almak için Kasım 2021’de kurulmuş merkezi olmayan blockchain tabanlı bir organizasyondur. ConstitutionDAO, Ethereum tabanlı olup topladığı fonlar ve oylarla Sotheby’s müzayedesinde bu müzayedeyi kazanmayı hedeflemiştir. ConstitutionDAO, tüm zamanların en yüksek fiyatına 23 Aralık 2021’de 0.184 dolarla ulaştı. En aktif borsası OKEx olan ConstitutionDAO, 16 piyasada ve 17 borsada işlem görmektedir.

Cratos (CRTS): Cratos tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 24 Aralık 2021 tarihinde 0.00743 dolarla ulaştı. 3 piyasa ve 3 borsada işlem gören Cratos’un en aktif borsası Probit’tir.

Vader Protocol (VADER): VADER, yerel bir stabilcoin olan USDV ile slip tabanlı bir ücret Otomatik Piyasa Yapıcısı (“AMM”) sabitleyen merkezi olmayan bir likidite protokolüdür. VADER, tüm zamanların en yüksek fiyatına 26 Aralık 2021’de 0,0846 dolarla ulaştı. En aktif borsası Uniswap olan VADER, 2 piyasada ve 2 borsada işlem görmektedir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir