Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$69.830
% 1.18
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 69.830
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Geçtiğimiz Hafta (1 Kasım-7 Kasım) Tüm Zamanların En Yüksek Seviyesine (ATH) Ulaşan Kripto Varlıklar

Cryptorank verilerinden edinilen bilgilere göre 1 Kasım-7 Kasım tarihleri arasında tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH), Polkadot (DOT), Terra (LUNA), Axie Infinity (AXS), Solana (SOL) ve Elrond (EGLD) ulaştı.

Son dakika gelişmelerden anında haberdar olmak için bizi Twitter ve Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Kripto varlık piyasasında geçtiğimiz hafta yaşanan hareketlilikle birlikte ATH yapan altcoinler sırasıyla şu şekilde;

  • Polkadot (DOT)
  • Terra (LUNA)
  • Axie Infinity (AXS)
  • Solana (SOL)
  • Elrond (EGLD)

Polkadot (DOT): Kullanıcıların kendi bilgisayarları üzerinden blockchain platformlarını çalıştırmak için oluşturulan bir yazılım olan Polkadot, kripto para ve DeFi ekosistemini büyütmeyi amaçlar. Polkadot, tüm zamanların en yüksek seviyesi (ATH) 54,94 dolara 4 Kasım 2021’de ulaştı. 88 piyasa ve 42 borsada işlem gören Polkadot’un en aktif borsası Binance’dir.

Terra (LUNA): Terra, ödemelere ve ticarete odaklanarak, fiyatı istikrarlı kripto varlıklar için oluşturulmuş bir ağdır. Terra, tüm zamanların en yüksek fiyatına 5 Kasım 2021’de 52.51 dolarla ulaştı. En aktif borsası Binance olan Terra, 40 piyasada ve 18 borsada işlem görmektedir.

Axie Infinity (AXS): Oyun dünyasına blok zinciri teknolojisini dahil eden Axie Infinity, kısmen oyuncuları tarafından sahip olunan ve işletilen blockchain tabanlı bir ticaret ve savaş oyunudur. Piyasaya çıktığından bu yana büyük ilgi gören Axie Infinity, tüm zamanların en yüksek (ATH) fiyatına 6 Kasım 2021’de 165 dolara ulaştı. 38 piyasa ve 29 borsada işlem gören Axie Infinity’nin en aktif borsası Binance.

Solana (SOL): Solana, merkeziyetsiz finans (DeFi) çözümleri sağlamak için blockchain teknolojisinin izinsiz doğasına dayanan, oldukça işlevsel bir açık kaynak projesidir. Projeyle ilgili fikir ve ilk çalışmalar 2017’de başlarken, Solana merkezi İsviçre’nin Cenevre kentinde bulunan Solana Vakfı tarafından Mart 2020’de resmi olarak başlatıldı. Solana, tüm zamanların en yüksek seviyesine (ATH) 6 Kasım 2021’de 260 dolarla ulaştı. Solana, 52 piyasa ve 20 borsada işlem görmektedir. En aktif borsası Binance’dir.

Elrond (EGLD): Elrond, parçalanmış durum mimarisine ve güvenli bir Hisse Kanıtı fikir birliği mekanizmasıyla tasarlanmış dağıtık bir veritabanıdır. Elrond PoS (Proof of stake) fikir birliği mekanizmasına sahip sharding (zincir parçalara ayrılmış) akıllı sözleşmelerin çalıştırıldığı platformdur. Elrond, tüm zamanların en yüksek (ATH) fiyatına 7 Kasım 2021’de 328 dolarla ulaştı. 20 piyasada ve 16 borsada işlem gören Binance’dir.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir