Kriptolar:
28704
Bitcoin:
$70.617
% 1.52
BTC Dominasyonu:
%52.1
% 0.01
Piyasa Değeri:
$2.60 T
% 1.32
Korku & Açgözlülük:
83 / 100
Bitcoin:
$ 70.617
BTC Dominasyonu:
% 52.1
Piyasa Değeri:
$2.60 T

Geçmiş ve Geleceğin Harmanlanması: Overdaze I Timeless Memories

Müzik, sanat ve teknolojinin bir arada bulunduğu, Timeless Memories etkinliği 25 Haziran’da Grand Pera AVM’de tarihi Emek Sahnesini de kapsayan alanda katılımcılarına çeşitli deneyimler sunmaya hazırlanıyor.

Overdazesunumuyla gerçekleşecek etkinlik,  3 müzik sahnesinde eş zamanlı müzikal deneyimin yanı sıra, gün boyu sürecek çeşitli aktivitelerle katılımcılara çeşitli interaktif aktiviteler sağlayacak.

Müzik ve deneyimin ön planda olduğu Timeless Memories etkinliğinde; Kadebostany, Anatolian Sessions, Jos & Eli ve 10 yerel DJ ile toplamda 13 DJ, 3 sahnede müzik deneyimi sunacaklar.

Ünlü Emek Sahnesi’nde NFT Prime sponsorluğunda gerçekleşecek NFT sergisi, Burners Boutique moda defilesi ve akustik konserlerin yanı sıra fuaye alanında ücretsiz dövme stüdyosu, VR (Sanal Gerçeklik) deneyimi, kokteyl workshop’u, heykel sergisi gibi aktiviteler de katılımcıları bekliyor olacak.

NFT Prime Presents: Emek Sahnesi

NFTPrime sponsorluğunda gerçekleşecek olan Emek Sahnesindeki dijital sergide BADQODE, SOUND OF SATURN ismini verdiği; Cassini uzay aracının topladığı ses datalarının görselleştirilmesiyle meydana çıkan bir veri heykel sergisi sunacak.

Sound Of Saturn NFT Koleksiyonunda, derin uzayın ilk ulaşım aracı Cassini’nin, yolculuğunda topladığı radyo dalgası verileri, NASA’nın halka açık arşivlerinden işlenerek yeniden hayat buluyor. Cassini’nin derin uzayın sırlarına doğru cesurca keşfi sırasında topladığı tüm veriler radyo frekanslarından ses frekanslarına çevrilerek oluşturulan eserler, NASA’nın açık kaynak kütüphanelerinden toplanan bu veriler ses ile etkileşimli olarak koleksiyon yaratma amacıyla görselleştirildi.

25 Haziran’da gerçekleşecek Timeless Memories‘in sınırlı sayıdaki biletleri satışta.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir