Kriptolar:
28733
Bitcoin:
$70.144
% 0.40
BTC Dominasyonu:
%52.3
% 0.21
Piyasa Değeri:
$2.66 T
% 2.37
Korku & Açgözlülük:
80 / 100
Bitcoin:
$ 70.144
BTC Dominasyonu:
% 52.3
Piyasa Değeri:
$2.66 T

Gate.io kriptoyu Canlandırmak için 100 Milyon Dolarlık Fon Oluşturuyor

Gate Group

FTX borsasında yaşanan çöküşün ardından yatırımcıların varlıklarını borsalar yerine soğuk cüzdanlara taşıması piyasadaki likidite açısından borsalara büyük bir tehdit oluşturuyor.

Bu sorunun önüne geçmek isteyen Kripto borsası Gate.io, ayı piyasasının ve yaşanan iflasların olumsuz etkilerini azaltmak için başlangıçta 100 milyon dolarlık bir destek fonu başlattı. Oluşturulan destek fonu yeni stratejiler oluşturmak ve değişen pazar koşullarına uyum sağlamak isteyen şirketleri desteklemeyi amaçlıyor.

Açıklanan destek fonu sayesinde şirketlerin piyasadaki belirsizliklerden korunup geleceğe odaklanmalarına yardımcı olmak isteniyor.

Kaliteli Projeler İçin Kullanılacak

Kripto borsası Gate.io oluşturulacak 100 milyon dolar değerindeki fonun, yüksek kaliteli projelere, piyasa yapıcılara, yüksek frekanslı tüccarlara ve diğer kurumsal müşterilere tahsis edileceğini söyledi. Destek fonu için herhangi bir son başvuru tarihi verilmedi  ayrıca şirket gelecekteki pazar eğilimine göre fon miktarını arttırmayı düşünüyor.

Gate.io’nun Kurucusu ve CEO’su Lin Han konu hakkında şunları söyledi;

“Ayı piyasası sırasında öngörülemeyen engeller, kullanıcıları olumsuz etkilememeli ve yeniliği engellememelidir. Şimdi yeniden inşa etmek, kullanıcıları korumak ve pazarı güçlendirmek için birlikte çalışma zamanı.”

Ayrıca Gate.io tarafından 2019 yılında oluşturulan Gate SAFU fonu, kullanıcı varlıkları için bir güvenlik ve sigorta fonu sağlamaya devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Kripto borsası Binance de ekosistemin belirsiz piyasa koşullarında hayatta kalmasına yardımcı olmak için harekete geçmiş,  Binance CEO’su Changpeng Zhao , bir kurtarma fonu için 1 milyar dolar ayırma planları olduğunu açıklamıştı.

 

Konu hakkındaki düşüncelerini bizlere yorum olarak sunabilirsiniz ayrıca bu tür anlık haberler için bizleri Telegram, Youtube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir