Kriptolar:
29677
Bitcoin:
$62.860
% 2.35
BTC Dominasyonu:
%53.9
% 0.56
Piyasa Değeri:
$2.30 T
% 1.88
Korku & Açgözlülük:
57 / 100
Bitcoin:
$ 62.860
BTC Dominasyonu:
% 53.9
Piyasa Değeri:
$2.30 T

Gamium Proje İncelemesi

 

GAMIUM

Gamium, dijital alanın tüm parçalarının bir arada olduğu ve insanların merkezde olduğu özel ekonomik ve yönetişim sistemlerinin birlikte çalıştığı bir birlikte çalışabilirlik geleceğini öngörüyor. Gamium sayesinde sosyal etkileşimlerinizden para kazanırken eğlenceli ve oyunlaştırılmış bir deneyim yaşayabilirsiniz.

Gamium‘un misyonu, gerçekten Merkezi Olmayan Sosyal Metaverse’yi inşa ederek insanların dijital alanda nasıl etkileşime girdiğini yenilemektir .

Gamium Builds the Foundation of Web3 and the Metaverse

Merkezi Olmayan Sosyal Metaverse yaratma misyonu ve birlikte çalışabilirlik vizyonu ile Gamium iki ürün geliştiriyor:

  • Gamium World: Avatarların benzersiz sürükleyici deneyimler yaratmasına ve keyfini çıkarmasına izin veren sonsuz bir sanal dünya.
  • Gamium Uygulaması: Kullanıcıların Dijital Kimliklerini oluşturup geliştirmelerine ve teknolojisi sayesinde Web3 ve Metaverse uygulamalarında kullanmalarına olanak tanıyan hepsi bir arada bir uygulama.

Gamium Dünyasında sayesinde neler yapabilirsiniz :


Sosyal deneyimler oluşturun:

ARAZİ sahipleri, ARAZİ’lerinde sosyal deneyimler inşa edebilirler. Yalnızca belirli avatarlar veya NFT satın almış kişiler için erişilebilen özel etkinlikler yapabilirler.
Örneğin, LAND’nizde belirli avatarlarla iş toplantıları düzenleme esnekliğine sahip olmak. (Bir tür 3D sürükleyici Zoom araması)

Herhangi bir uygulamayı bağlayın:

Avatarların istedikleri her şeyi inşa edebilecekleri bir dünya inşa etmek istiyoruz. Bunu başarmanın en iyi yollarından biri, Avatarların herhangi bir uygulamayı LAND’lerine bağlamasına izin vermektir.
Bu nedenle, temel olarak, kullanıcılar internet ve blok zinciri ile doğrudan etkileşim kurmak için benzeri görülmemiş bir esnekliğe sahip olacaklar.

LAND’ler:

Kullanıcılar telgraf mesajları gönderebilir, borsa fiyatlarını kontrol edebilir, yarışmalar veya eşantiyonlar yapabilir, bir likidite havuzuna token ekleyebilir, NFT satın alabilir, yönetim oylaması, bahis, çevrimiçi alışveriş … ve daha pek çok şey yapabilir. Hemen hemen tüm internet ve blok zincirlerinde LAND’ler aracılığıyla gezinebilirsiniz.

Çevrimiçi alışveriş:

LAND sahipleri, kendi LAND’lerine çevrimiçi mağazalarını kurabilirler. Böylece kullanıcılar, bir hizmeti veya fiziksel öğeyi temsil eden NFT’leri satın alabilir ve belirli bir adrese gönderilmesini sağlayabilir.
reklam
LAND sahiplerinin kullanabileceği bir diğer birincil işlev reklamdır. Sahipler, kendi şirketlerinin reklamını yapabilir veya ARAZİleri için ödül kazanmak üzere harici bir reklam hizmeti kiralayabilir.

Kiraya vermek:

ARSA sahipleri, ARSA’larını şirketlere veya şahıslara da kiralayabilirler. Bunu yapmak, LAND sahibinin bir deneyim oluşturmak istememesi durumunda LAND’inden para kazanmasına olanak tanır.

Mahalle yönetimi:

LAND sahibi olmak,LAND’inizin bulunduğu mahallenin güçlerinde size bir ses verir. ARSA sahipleri mahallelerinin geleceğini belirlemeye dahil olacaklar. 

Projenin sağladığı olanaklar sayesinde özel etkinliklere erişim sağlayabilir, sanal ortamda alışveriş yapabilir ve hatta para kazanabilirsiniz.

Gamium projenin yatırımcıları ve ortaklarından bahsedecek olursak ; aralarından Dao Maker,Master Ventures, Metrix Capital, Vent Finance gibi şirketler bulunmaktadır.

 

Gamium projesinin takım daki isimlerden de biraz bahsedelim isterseniz:

Gamium projesinin önümüzdeki günler için hedefleri arasında:

Yunan Merkezine ulaşım.  
Avatar Oluşturma Etkinliği gerçekleştirmek.
Gösterge Tablosu oluşturmak.
Finans Kulesi oluşturmak.
Sosyal Medya Beta sürümünü uygulamaya koymak.

MST Lansmanı düzenlemek.

 

,
Coinmuhendisi olarak sizler için  Gamium projesi ile AMA Etkinliği düzenlemiştik ve merak edilen bir çok soruyu sorup cevaplarıyla proje hakkında daha detaylı bilgiler edinmiştik. Gamium projesiyle AMA Etkinlik özetimize linkten ulaşabilirsiniz.

Konu ile ilgili yorumlarınızı bize yazabilirsiniz. Ayrıca, bu tarz bilgilendirici içeriklerin devamının gelmesini isterseniz, bizleri TelegramYoutube ve Twitter kanallarımızdan takip edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir